2777
2789

به خودم باشه که هیچی ولی دوست دارم واسه دخترم خاطره انگیز باشه براش لباس و اکسسوری یلدا خریدم

یه مقدار آجیل

انار دون شده

هندونه 

لبو 

یه کم شیرینی 

یه دسر سنتی شهرمون هست اونم درست میکنم

آهنگ بزاریم نانای کنه😁

شهر غریبم کسی دور و برمون نداریم با اینا دلخوشی ایجاد میکنیم😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برا خونه مامانم کیک و ژله برا سمت مادر شوهر میوه و ژله و دسر با منه نمی دونم دسر چی درست کنم

کجا میرین😅

فقط 45 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

خاک تو سرم دا کیلو خیار بود بنظرت چرا پوک شده خیارام بزرگ بودن

اگ گلخونه ای که کلا خوب نمیشه اگ محلی بوده شایدجاش گرم بوده یانمکش زیادبوده

فقط 45 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

کجا میرین😅

نصف این ور نصف اون ور

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...