2777
2789
عنوان

مامانم مدام تیکه میندازه

106 بازدید | 9 پست

یکماهه بچم به دنیااومده هردفعه میگه شبیه ابجیته چون عاشق ابجیمه من عیچی نگفتم چندبار جلوشوهرم گفت ارومه مثل ابحیم وبه من گفت گردی صورتش مثل ابجیته درصورتی که شوهرم صورت گردی داره وقتی گفتم مثل شوهرمه گفت حالا به شوهرت نگو پررو میشه خیلی بدم اومد بدجنسی میکنه امروزم خواب بودم بچم داشت جیغ میزد اومدسراسیمه بغلش کردم گفتم ساکت شد گفت شانسی اینجوریه توبغل منم باشه همینه ترسیده توخواب گفتم من مادرشم .حس میکنم بدجنسی داره خیلی تیکه میندازه بهم تایه چیزبهش برمیخوره اصلا نمیشه مخالف حرفش بزنی کلافم ازدستش چندوقت پیش خواب دیده من دوسش ندارم واقعا درست خواب دیده باگریه برام گفت توقدرمو نمیدونی 

اشتباه کردم توخونمون بهش تند شدم داشت پوشک بچه روعوض میکرد مونده تودلش صدبارعذرخواهی کردم گاهی تیکه میندازه حس میکنم کمک حالش نیستم ولی پول قلمبه زیاد کمکش میکنم ولی به چشمش نمیاد امروزم میگفتم بابا دستای بچم شبیه توعه باهام سروسنگین شده انقدرحسوده دوس ندارم دلشو بشکنم چون مادره ولی دایم دلمو شکسته بدم میادبچم بهش وابسته شه بچمو بغل میکنه قربونش میره ولی منو محل نمیزاره زیاد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم تو افسردی بعد از زایمان گرفتی رفتار مامانت نرماله

هیچ بهم محبت نمیکنه دایم داره نازمیکنه برام هرچی میگم انگارشوهرشم هی قهرمیکنه وسرسنگین میشه اصلا باهام نمیخنده وقتی ابجیم میادخوبه فقط واقعا خوصلم سررفته کاری نمیکنه دلمو به دست بیاره همش توقیافس اینه که بدم میاد ازحرفاش

همیشه محبت کردم خودمو خارکردم چون مادره گفتم اگه ناراحت شدم ازت حال خودم بدبوده یاهرچی خواسته خریدم براش فرستادمش مسافرت باهزینه خودم ولی نمیبینه دستم نمک نداره بازابجیم عزیزتره ازمن ازهرحرفی بدش بیاد یاهرعملی سریع یه حرفی میزنه که اروم شه مادراینجوری نیست بچم کپیه خودمه نمیگه شبیه توعه بدم میاد میگه ازرفتارش انگاردوسم نداره کل زندگیمم بریزم به پاش انگارنمیبینه به شدت حسادت داره بابابام امروز میگم بابام خیلی حوصله داره میگه بابات اخلاقایی که نداره تومیگی داره