2777
2789
عنوان

مادرشوهر بی فرهنگ

36 بازدید | 2 پست

من۶ساله که عروس این خانواده ی شپشو شدم روز اول عقدم که تموم شد خونه ی مامانم ک رفتم دیدم موهام کلا شپش گرفته و بعدش که رفتم خونه ی مادرشوهرم اینا دیدم اونا هم دارن سر خواهرشوهر کوچیکمو نگاه کردم گذشت و گذشت من فکر کردم اینا خوب شدن وبی اهمیت شدم حالا که ۶ساله میگذره موهای خواهر شوهرمو که نگاه میکنم میبینم هنوز داره و مادرشوهرم گفت که دارو زدیم و خوب کردیم ولی همش دروغه چون رفتیم خونه ی خواهر مادرشوهرم و بچه کوچیک اوناهم داشت اینجا فهمیدم که من بد بخت شدم توروخدا کمکم کنید سر کوفت بهم نزنید من خیلی داغونم مریضی اعصاب گرفتم و دستم بی حس میشه من دلم میخواد بچه دار بشم اما نمیتونم همسرم حمایت میکنه ولی بازم میگه بریم خونه ی پدرو مادرم بهش میگم اگه بچه بیارم چی میشه میگه نمیزارم بیان و توام بیای ولی من نمیتونم به حرفاش اعتماد کنم مادرشوهرم آدم به شدت دهاتی و بی لولی هست ولی خودم خیلی مرتبو تمیزم وقتی میرم خونه شون سرشونو میخارونن من عذاب میکشم خیلی برام سخته تورو خدا یه راهی جلوم بزارید من میدونم که همسرم هیچ وقت نمیتونه ولشون کنه بار ها به مادرش گفته خوب کن ما بچه نمیاریم اونم میگه خوب نیارید و اگرم بیاریم ما نمیایم ولی میدونم دروغه چون امروز زنگ زده بود که خواهرشوهر ۹سالمو بزاره پیش من و من تلفنشو جواب ندادم و مجبور شدم با همسرم دعوا بگیرم 

کمکم کنید چی کار کنم این مشکل ریشه ای برای اینا؟

واقعا درکت میکنم.خیلی بده

تا خودشون رعایت نکنند،کاری از دست تو و شوهرت بر نمیاد عزیزم

به نظر بیشتر بچه شون از مدرسه و هم بازی و ... شپش میاره،باید موهاشو کوتاه کنند و مراقبت دائم داشته باشند

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید