2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره چشم و ابروشون واقعا قشنگه

اره قدشونم بلنده 😁درکل پسرا خیلی مغرور شدن و چندش

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
اره معمولا مردای ترک خیلی زود صمیمی نمیشن ولی بسیار هم زن دوست و خونواده دوستن ، حالا نگین از شعر خو ...

نه بابا 

من اینجام نزدیک ۸ ماهه واقعا همینطوریه ....نمیشه اصلا باهاشون صمیمی شد🥲

🌡A🩸

آره🥲 وای خدااااا چطوری مخشو بزنم

ولش کن اینا مخشون زده نمیشه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
منم نا امید شدم واقعا🥲طرف شمارمو داره دریغ از یه پیام هزار تا دلیل هست که پیام بده به خاطرش ولی دری ...

عزیزم اگه اون بخوادت حتما بهت پیام میده پس خودتو کوچیک نکن 

طرفم اصلا انگار نه انگار خیلی مغروره دوستاشم مغرورن

دخترای زیر 20 21 سال و یا نپخته معمولا از پسرای مغرور و بد و سو استفاده گر خوششون میاد...

اینکه پسری مغرور باشه معیار جالبی نیست...

اعتماد بنفستونو بیشتر کنید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

نه من دیگه بیخیال شدم اصلااا پیام نمیدم

افرین خوب میکنی باکسی که مغروره باید عین خودش رفتار کنی ان شالله که بیاد سمتت😁