2777
2789
ایده و اینا هرچیزی دارید بگید و بگید بعد دو سال عقد لباسی که اون شب می پوشم رو بگم بابام بخره یا نامزد عقدیم (( البته اینم بگم من تاحالا رک نبودم که به پسره بگم چیزی بخره برام )) البته خودمم لباس دارم نیازی ندارم کسی بخره برام فقط سوال شده می پرسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس از خودت یا اگه جشن زنونه دارین لباس موقع خرید ها آقای داماد یه پیراهن اینا بگیره همونم بپوشین 

مال من که شب بعد شام بود جاریهام با همسرانشان و خواهرشوهرم و همسرش اومدن مجبور بودم لباس پوشیده بپوشم از خودم پذیرایی آماده کردیم شب نشینی و وسایلارو دادن رفتن 

اگه اهل تزیین و اینا نیستن خودت باید بخری مدیریت کنی با همسرت

مثلاً مال دخترخاله م عصر بود از قبل خودش و آقای داماد از این تزیینات کرایه ای که لباس اینا رو میذارن توش آماده کرده بودن گذاشته بودن خونه خاله م حتی تزیین میوه و آجیل داماد خریده بود دخترخاله هام تزیین کردن گذاشتن چون خواهر داماد بلد نبود لباسم چون عروسیش رفت کربلا یه پیراهن یلدایی پفی رنگ سبز درباری بود کرایه کرده بودن آتلیه رفتن آرایشگاه خوب

فقط پذیرایی با خاله م بود میوه بود با چند تا فینگرفود