2777
2789
عنوان

ولی خدا چقد حقه چقد حققق

61 بازدید | 5 پست

این تایپیک برای چهارشنبه شبه دقیقا اون شب من حالم خیلی بد بود از کارا اذیتای شوهرم از سکوتش در برابر خانوادش  شوهرم اون شب ب خونواده من فوش داده  به ناحق  اون شب بهش گفتم  خونوادت مطمین باش تقاص میدن مطمئن باش همینطور من زجر کشیدم اذیت شدم اوناهم میشن مطمین باش خدای هس مامانت بهت زنگ میزنه  بخدا بهت  زنگ میزنه  این جمله هنوز تو مغزمه  خلاصه گذشت چهار روز بعد مامانش زنگ  زد به شوهرم  ناراحت انگار با پدر شوهرم دعوای بدی افتادن ی پنهون کازی مادر شوهرم لو رفته بود پدر شوهرم کلی باهاش دعوا کرده   با تموم بچها تو خونواده جنگ بدیه همه ب مشکل خوردن 

چند روزه همه باهم تو اختلافن 

خواهرشوهرم با باباش قهره اون یکی با این  همه باهم تو اختلافن بدجور ها بدجور 

من از درد کسی خوشحال نمیشم 

ولی نمیدونید  چقدر حضور خدارو حس کردم چقدر زیاد    این تایپکو زدم که بگم ب خدا خدا حق هرکسی رو که زجر دیده باشه میگیره خدا جای حقه خیلی خق

همینه!   بعضی آدم ها ظلم و بدجنسی زرنگی می دونند 

در صورتی که بهترین زرنگی خوب بودن هست 

مادرشوهرم که با نیش و تیکه و کنایه و زور می خواد رفت و آمد بیشتری با پسرش داشته باشه همون دفت و آمد قبلی رو هم به مرور از دست می ده در صورتی که اگه با مهربونی و خیرخواهی و احترام رفتار کنه عروس رفت و آمدش باهاشون بیشتر می کنه چون می بینه این رفت و آمدها قرار نیست به ضرر ازدواجش و رابطه اش با شوهرش تموم بشه 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.