2777
2789

هر وقت خودتو دوس داشته باشی ناز و کیوت میشی عشوه هم میای

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم مهم تر از مهارت نه گفتن آموزش بهداشت فردیه. وقتی بوی سگ بدی و مسواک نزنی و جوراباتو عوض نکنی و به جای حموم با عطر دوش بگیری اصلا لازم نیست تو موقعیت نه گفتن قرار بگیری.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ ربطی داره خودمو ک دوس دارم ولی کلا خیلی خشن و وحشیم😂

😭جلوی کسی که دوسش داشته باشی وحشی و خشن نیستی

مردای مغرورم جلوی دختری که دوسش دارن شل میشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم مهم تر از مهارت نه گفتن آموزش بهداشت فردیه. وقتی بوی سگ بدی و مسواک نزنی و جوراباتو عوض نکنی و به جای حموم با عطر دوش بگیری اصلا لازم نیست تو موقعیت نه گفتن قرار بگیری.

😭جلوی کسی که دوسش داشته باشی وحشی و خشن نیستیمردای مغرورم جلوی دختری که دوسش دارن شل میشن

فقط خیلی لوسم دربرابرش

با بقیه خیلی منطقی و سردم همه چی ب کتفمه ولی با نامزدم خیلی لوسم

دوس داره وقتی اذیتم میکنه( باشوخی) براش ناز کنم ولی من قهر میکنم😂

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 
فقط خیلی لوسم دربرابرشبا بقیه خیلی منطقی و سردم همه چی ب کتفمه ولی با نامزدم خیلی لوسمدوس داره وقتی ...

دیگه حله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن دوس ندارم لوس باشم😂

لوس نباش

1
5
10
15
20
25
30
35
40