بچها تورو خدا اگر کسی روانشناس خوب و حاذق میشناسه بهم معرفی کنه والا من دوسه تا روانشناس رفتم تا حالا نتیجه نگرفتم و پولی بودن همشون یعنی برا ۴۵ دقیقه حرف مفت ۷۰۰ هزار تومن پول میگرفتن که به درد نمیخورد واقعا خیلی بده درسته اوضاع اقتصادی خرابه و اونام دارن پول درمیارن برای رزق و روزی زندگیشون ولی واقعا انصاف داشته باشن یکم من وسواس نابودم کرده عملا دیگه دارم به این نتیجه میرسم خوب بشو نیستم و باید به زندگی خودم پایان بدم ولی میخوام یه شانس دیگه به خودم بدم البته روانشناسایی که رفتم یکیشون داد میزد سرم یکیشون خوابش میومد و فقط میگفت اینا کار ذهنته تورو خدا اگر وسواس داشتین بگید چی شد خوب شدین روانشناس خوووووب و حاذق سراغ دارید معرفی کنید خواهشا دوست و اشنا و فامیل معرفی نکنین برا تبلیغ
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.