2777
2789

بچها تورو خدا اگر کسی روانشناس خوب و حاذق میشناسه بهم معرفی کنه والا من دوسه تا روانشناس رفتم تا حالا نتیجه نگرفتم و پولی بودن همشون یعنی برا ۴۵ دقیقه حرف مفت ۷۰۰ هزار تومن پول میگرفتن که به درد نمیخورد واقعا خیلی بده درسته اوضاع اقتصادی خرابه و اونام دارن پول درمیارن برای رزق و روزی زندگیشون ولی واقعا انصاف داشته باشن یکم من وسواس نابودم کرده عملا دیگه دارم به این نتیجه میرسم خوب بشو نیستم و باید به زندگی خودم پایان بدم ولی میخوام یه شانس دیگه به خودم بدم البته روانشناسایی که رفتم یکیشون داد میزد سرم یکیشون خوابش میومد و فقط میگفت اینا کار ذهنته تورو خدا اگر وسواس داشتین بگید چی شد خوب شدین روانشناس خوووووب و حاذق سراغ دارید معرفی کنید خواهشا دوست و اشنا و فامیل معرفی نکنین برا تبلیغ

تو ایتا کانال حاج فصال رو سرچ کن

اسمش اقای محمدیه خیلی کارش خووووبه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا روانپزشک نمیری قرص بخوری؟داداش من خورد خیلی بهتر شد الانم داره قطع میکنه داروهاشو

عزیزم روانپزشک هم میرم منتها میگه درمانت ترکیبیه باید همزمان دارو تراپی روانشناسی هم بشی

باید دارو بخوری بدون دارو هی فایده ای نداره 

من دارو خوردم خوب شدم 

وسواس فکری داشتم. 

داروشم ضرر نداره 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

برای وسواس

همراه دارو، درمان مبتنی بر CBT خوب جواب میده.

زمان دانشجویی یه استاد داشتیم عالی بود‌ . دکتر مهدی اکبری  رو سرچ کن. دانشیار و هیئت علمی دانشگاه خوارزمی 

اگر بتونی وقت بگیری 

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
باید دارو بخوری بدون دارو هی فایده ای نداره من دارو خوردم خوب شدم وسواس فکری داشتم. داروشم ضرر نداره

عزیزم دارو میخورم ولی باید روانشناسم برم ترکیبی هست درمانم

یعنی میترسم بیماری بگیرم ایدز بگیرم هپاتیت بگیرم مریصی صعب الاعلاج بگیرم

اها 

ببین من یه کتاب میتونم بهت معرفی کنم درباره ی وسواسه 

ولی اینکه تا چه حد بدرد مشکل تو بخوره رو نمیدونم 

هزینشم زیاد نیست

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨