2777
2789

من چیکار کنم چه غلطی کنم اینقدر اعصابم خورده دارم روانی میشم 

چاقم قیافم افتضاحه پوستم افتضاحه دکتر و مشاور نمیتونم برم یعنی دیگه حالم از خودم بهم خورده شماها بیاین بگین من چه غلطی کنم روانی شدم به خدا 

موهام داغونه 

هیکلم داغونه چاقم 

پوست صورتم پر جوشه و صورتم چاقه 

پوست بدنم خشک شده همش میخاره 

ناخونام همشون کثیف و شکسته ان 

سه روزه هست حموم نرفتم موهام شونه نکردم  نمیخوام حتی چشمم به این وضع افتضاح خودم بیفته چیکار کنم 

ورزش کن رژیم‌ بگیر

هر روز یک ساعت بدو 

آب رو ی ۸ لیوان

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

خب جوش که زمینه داره باید ریشه ای حل کنی بری ازمایش 

چاقی هم مشکل از پرخوری و اراده خودته باید بری باشگاه

خودت باید برسی به خودت

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ورزش کن رژیم‌ بگیرهر روز یک ساعت بدو آب رو ی ۸ لیوان

ازت خواهش میکنم میتونی راهنماییم کنی خیلی از این وضع خستم به مرگم راضیم حالم از خودم بهم میخوره نمیخوام لحظه ای زنده باشم 

ازت خواهش میکنم میتونی راهنماییم کنی خیلی از این وضع خستم به مرگم راضیم حالم از خودم بهم میخوره نمیخ ...

راهنمایی کردم دوباره بخون 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

خب عزیزمن اول پاشو برو حموم یه لباس خوب بپوش موهاتو شونه و مرتب کن

ناخناتو سوهان بکش 

تا بری سراغ بقیه

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❣️ 

من چاقم رژیمم هستم ولی همین حالا هم لباس خیلی شیک سایز بزرگ میخرم میپوشم به پوست مو ام میرسم حمام هر روز این چیزا به چاقی ربطی نداره 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

آب بخور عزیزم

دتاکس واتر درست کن بخور

قرص ویتامین بخور

پیاده روی کن

۳ روز ی بار برو حموم

هر روز موهاتو شونه کن

هفته ای یه بار روغن تراپی کن خودت

به ناخنات برس ، سوهان بکش روغن نارگیل بزن

کرم مرطوب کننده و آبرسان استفاده کن 

موزیک شاد گوش کن

پادکست اعتماد به نفس گوش بده

برقص کمی 

خودتو دوست داشته باش

صبح میشه این شب 🌠

خب به خودت برس ، هر روز برو حموم ، ناخن هاتو تمیز کن ، کوتاه کن 

موهاتو شونه کن قشنگ ببین اگه لازمه روغن و ماسک مو بزن 

صورتتو هر روز بشور ، ضد جوش بزن ، آرایش نکن ، بیرون میری ضدآفتاب بزن ، ماسک صورت بزار 

یه مدت به خودت برسی همچین درست میشه 

خب به خودت برس ، هر روز برو حموم ، ناخن هاتو تمیز کن ، کوتاه کن موهاتو شونه کن قشنگ ببین اگه لازمه ر ...

الان چیکار کنم با این وضع اینقدر مچم رو فشار دادم هم دستام زخم شد اعصابم خیلی خورده خیلی زیاد 

یه توصیه بهت بکنم هیچ وقت با سر و وضع بد نگرد به این بهونه که اضافه وزن دارم و هروقت لاغر شدم به خودم میرسم و...چون برات عادت میشه و تغییرش خیلی سخت ..همینجوری در حد توانت به خودت برس ان شاءالله به اندام دلخواهت هم میرسی

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
من چاقم رژیمم هستم ولی همین حالا هم لباس خیلی شیک سایز بزرگ میخرم میپوشم به پوست مو ام میرسم حمام هر ...

خب من حالم از خودم بهم میخوره نمیخوام هیچ کاری کنم