2777
2789
عنوان

تراپیستم 😶‍🌫️🫣میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 97 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت اشتباه فکر میکنی که زشت هستی خوشگلی و اگه جدا بشی حتما خواهان داری ... 

شاید بنظرتون مسخره بیاد ولی منی که باور دارم زشتم که هیچکس از من خوشش نمیاد حتی همسرم بخاطر زشت بودنم واقعا به فکر فرو بردم که نکنه زشت نیستم 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

تراپیستا واسه خودشون میگنمثلا میگن آدم سمی زندگیتو رها کن آخ آدم حسابی آخ آدم میتونه برادرشو ک سمی ه ...

من سه برادر و رها کردم ، بخاطر سلامت خودم

تو قرار دل بیقرار منی ❤️❤️❤️
تراپیستا واسه خودشون میگنمثلا میگن آدم سمی زندگیتو رها کن آخ آدم حسابی آخ آدم میتونه برادرشو ک سمی ه ...

خب ادم میتونه حساسیت بهشو کم کنه یا سعی کنه ویژگی های بدشو نبینه یا کمتر باهاش رفت و آمد کنه نه اینکه کلا حذفش کنه

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست

دقیقا یه همچنین موردی رو بهش گفتم ، گفت باید ازش فاصله بگیری کمتر صحبت کنی باهاشون و ..گفتم نه نمیشه که وقتی یه جا زندگی میکنید سخته! گفت پس باید اهمیت و تمرکزت رو بزاری روی کارت

خب جادو هم نمیتونن بکنن دیگه همین حرفارو میزنن ، همین که دل ما خالی سه کافیه

یه جلسه بخاطر نشخوار ذهنی رفتم 

بهش گفتم من دارم دیوونه میشم از بیش از حد فکر کردن 

بهم گفت به فیل صورتی فکر کن منم هی داشتم به فیل صورتی فکر میکردم و تصور می‌کردم 

آخرش گفت مگه فیل صورتی وجود داره که اصلا بهش فکر میکنی؟ فکر هاتم مثل همینه 

فقط به فیل صورتی فکر نکن ، گفتم چه طوری؟ گفت تمرین کن ،گفتم چطورررری ؟گفت سعی کن فکر نکنی😐

اونجا بود که فهمیدم خاک بر سرم که پولمو دادم به همچین آدمی😐💔