توروخدا مامانایی که تجربه دارین بیاین
دخترم 54روزشه خودم از اول کلا شیر نداشتم وخشک شد شیرم... دخترم فقط شیرخشک میخوره..تاالان کلی شیرخشک و مارکای مختلف امتحان کردم بهش نیفتاده...
رفلاکس خیلی شدید داره یعنی هرچی میخوره سریع بالا میاره همرو😔😭 استفراغش جهشیه از بینی و دهن...بعد از هربار شیرخوردن طفل معصومم خیییلی اذیت میشه😔 همش شیرمیاد تو گلوش هی قورت میده صدای قلوپ قلوپ شیر تو گلو و دهنشو میشنوم قشنگ ،، خیییلی بیقراره کمروشکمشو قوس میده،،بینیش کیپ میشه خس خس میکنه،، خیلی بیتابه و گریه میکنه گریه های تسکین ناپذیر،، دلش دردمیگیره گلوش و معده ش میسوزه انگار بخاطر رفلاکسش،، خواب نداره شبا اصلا تا صبح بیداره کلا خوابشم خیلی سبکه و هی از خواب میپره گریه میکنه😔😔
بردمش دکتر برای رفلاکسش دارو داد و شیرخشک بیومیل آی آر اما انگار نه انگار هیچ تاثیری نداشت...
شیرخشک نان،سیمیلاک،ببلاک کامفورت،ببلاک ال اف،بیومیل ای آر،گیگوز رو امتحان کردم بهش نیفتاد تا اینکه صورتش ریخت بیرون همه اگزما زد پریشب بردمش دکتر دوباره، تشخیص آلرژی به پروتئین گاوی داد دکتر...
بهش ساشه اس امپرازول، شربت دمپریدون،قطره بی بی کر داد برا اگزماهاشم کرم و پماد داد شیرخشکم آپتامیلHA داد ولی از پریشب هیچ تاثیری شیرخشکش نذاشته به محضی که میخوره کلی بالا میاره و همون علائم قبل مثل بیقراری و گریه و بیتابی رو داره
دیگه موندم باید چیکارکنم بچم خیلی اذیته😭😭😭 توروخدا اگه تجربه ای دارین بگین
کدوم شیر بهتر جواب میده آپتامیلHA یا پپتی و پپتی جونیور؟؟؟