2777
2789

نهایت بی ادبی طرف رو نشون میده ها ...من چند روز پیش ب یکی از فامیلای نزدیک پیام دادم گفتم میخام یه سر بیام پیشت (که خونه نویی تبریک بگم بهش و کادو ببرم) دو روز ک اصلا سین نکرد ینی انلاین میشد ولی بازش نمیکرد پیاممو بعدم ک سین کرد اصصصلا جواب پیام رو نداد انقد ته دلم شکست که نگو چون مشکلی هم نداشتیم باهم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو تا خانم هستیم باهم دوست بودیماوایلش خیلی خوب و گرم و صمیمی بود باهام جواب پیام می داد یهو عوض شد ...

خب قطعا یه موضوعی شده ، دلیلشو بپرس ،اگر گفت که حلش میکنین اگر نگفت بگو پس دوس نداری منم مزاحمت نمیشم ، ارتباطتتو باهاش قطع کن 

نهایت بی ادبی طرف رو نشون میده ها ...من چند روز پیش ب یکی از فامیلای نزدیک پیام دادم گفتم میخام یه س ...

درکت می کنم منم خیلی دلم شکست

شوهرم میگه خودشون رو پایین میارن

آخه من طرف مقابلم یه آدم با تحصیلات بالا هست

اگه عمدی باشه و دائم تو گوشی باشه چی

از عمد جواب نمیده یعنی نمیخواد صحبت کنه 

بهش پیام نده

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

من خیلی دلم شکستشوهرم میگه می خواست باهات قطع رابطه‌ کنه

خوب شاید بعضی وقتا شرایطش رو ندارن نمیدونم خودمم واقعا یکی از دوستام بعد از یه هفته پیام سین میکنه منم بعد یه هفته پیامشو سین میکنم 🥲🥲

خب قطعا یه موضوعی شده ، دلیلشو بپرس ،اگر گفت که حلش میکنین اگر نگفت بگو پس دوس نداری منم مزاحمت نمیش ...

آخه حرف نمی زنه بی دلیل تو ایتا بلاک کرده اصلا خیلی عوض شد شوهرم میگه ولش کن

درکت می کنم منم خیلی دلم شکستشوهرم میگه خودشون رو پایین میارنآخه من طرف مقابلم یه آدم با تحصیلات بال ...

میدونی من اخه فامیل نزدیک خودم هستش حتی ب شوهرمم نگفتم ک اینجوری شد چون سرکوفت میزنه

میدونی من اخه فامیل نزدیک خودم هستش حتی ب شوهرمم نگفتم ک اینجوری شد چون سرکوفت میزنه

اره درکت می کنم

من این قدر به این آدم خوبی کردم هدیه های مختلف بردم براش 

اره دیگه ندادم براش. نمی دونم چی شد اصلا.

رفتارشون بچگانه هست

مگر نه باید مبومد اول میگفت که چرا ناراحته‌،

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج