2777
2789
عنوان

عاشقتم ولی ازت متنفرم یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 44 پست
مث من عاشقشمااا ولی دلم نمیخواد دیگه ببینمش هم ازش متنفرم و دوسش دارم ببین چیکار کردی ک طفلی ی همچین ...

ببین من کلا خیلی توهین میکنم وقتی عصبانی میشم جیغ میزنم کلا رفتارام دست خودم نیست زود عصبانی میشم منفی نگر هم هستم خیلی بشدت مغرورم هستم 

مگه میشه تو رو داشت غمی داشت 🫶💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکلات روانی نداره طرف تونی ک اینو شنیده باید ببینه چ غلطی کرده ک طرف دوسش داره ول یاد رفتاراش میوفت ...

بستگی داره چطوری باشه 

تنفر و عشق همزمان مخصوصا اگه اویل آشنایی باشه حتی میتونه منجر به عشق مریض بشه که دارکه

ولی اینی که شما گفتی نکته خییلی زیر و بجاییه 

اینکه چیکار کرده خوده استارتر 

يعني دوستت داره، اما یه رفتارهایی داری که دوست نداره کنارت باشه و ازشون بدش میاد، اما بدون اگه ادامه ...

اره خودمم راستش فکر میکنم همین باشه اخلاقم و رفتارام خیلی بد هست کاش تغییر کنم 

اره خودمم راستش فکر میکنم همین باشه اخلاقم و رفتارام خیلی بد هست کاش تغییر کنم

کار کن رو خودت عزیزم، درست میشه 

آن‌هـایـی کـه به تنهایـی پـرواز می‌کننـد؛ بال‌هـای قوی‌تـری دارنـد.  پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آن‌کـه به انـدازه‌ی فاصـله‌ی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚

😂😂آخه دوسش دارم منم ولی تا حالا بهش نگفتم اصلا نمیتونم مغرورم

عشق غرور نمیشناسه اگ واقعا دوسش داشه باشی میفهمه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بستگی داره چطوری باشه تنفر و عشق همزمان مخصوصا اگه اویل آشنایی باشه حتی میتونه منجر به عشق مریض بشه ...

من فقط دست خودم نیست کلا اخلاقم بد همه میگن خدایی نمیتونم جلوی خودمو بگیرم بد جور توهین میکنم