2777
2789
عنوان

ویلا رفتن با شوهر بده🥲

102 بازدید | 5 پست

ما دوتا شهر توریستی نزدیک مون هست

امروز قرار بود بریم گردش بهش گفتم 

یکی از ویلا هاشون کرایه کنیم راحت باشیم

انقد بدش امد نکنه من حرف بدی زدم؟

مگه بهم‌ نامحرم هستیم یا میخوام کار بدی کنیم

خسیس نیست و با پولش اصلا مشکل نداره 

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

حرف بدی نزدی که

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردای عوضی بلانسبت همسرت معمولا ویلاهای اطراف شهرشون و واسه بساط و کثافت کاری با زنای خراب اجاره میکنن.

یه جور حس بد گرفت شوهرت انگار که البته بیجا و بی ربط بود

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
مردای عوضی بلانسبت همسرت معمولا ویلاهای اطراف شهرشون و واسه بساط و کثافت کاری با زنای خراب اجاره میک ...

منم همین فکر کردم

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕