2777
2789
عنوان

اگه از عمل بینیتون ناراضی اید

34 بازدید | 3 پست

سلام دوستان من از ماه اولی که عمل کردم چون خیلی صورتم و بینیم ورم داشت خیلی از قیافم بدم میومد و واقعا حس می‌کردم تمام زیبایی صورتم از بین رفته، به خودم گفتم اگه درست شد این وضعیت من تجربیاتمو با بقیه به اشتراک می‌ذارم.چشما از هم فاصله افتادا بود و گرد شده بود، بینیم پهن شده بود، سرش خیلی گرد و مصنوعی شده بود، دور چشمام پف کرده بود و لب بالام کلی ورم داشت انگار ژل زده بودم و خنده هام افتضاح بود.

الان که تقریبا داره می‌شه ۵ماه، بینیم خیلی بهتر نشسته رو صورتم و چشمام درست شده و خنده هام طبیعی تر شده و دماغم از اون پعنی و بی شکلی درومده و نوکش جمعتر شده.

درکل الان خیلی بهتره اوضاع ولی خب هنوز جا داره، هنوزم بینیم ورم داره صورتم ورم داره یسری جاهاش و هنوزم اگه بخوام خیلی دقیق شم ممکنه خوشم نیاد از قیافم که خب اینکه صورت کاملا به حالت عادی برگرده همه چیش ۱سال زمان میبره

چیزی که می‌خواسنم بگم اینه که خواهشا تا قبل ۵ ۶ ماه کلا تو اینه نگاه نکنید😂بعدشم تا یکسال بهش فرصت بدید.

نگران نباشید خیلی از مشکلاتتون حل می‌شه و زیبا می‌شید🫶🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.