2777
2789
عنوان

شوهرم دوسم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 29 پست
نمیخام قضاوت کنم واسه همینه که ازدواج سنتی ترس دارم

والا غیرسنتی هم همجین آش دهن سوزی نیست، همش خیانت، شک و ...است، تازه بعدازدواج میفهمن چه اشتباهی کردن،چون باعقل انتخاب نکردن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
کدوم چند بود

نمیدونم یکی بود ۱۶ سالش بود همش ناله میزاشت ک نمیخام بچرو و...

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه ساله عروسی کردم

اوف تو‌سه سال درست نشده؟ فک‌نکنم بشه ب راحتی درست بشه اخلاقش یه فکر اساسی بکن، بارداری ک‌21 هفتته

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
والا غیرسنتی هم همجین آش دهن سوزی نیست، همش خیانت، شک و ...است، تازه بعدازدواج میفهمن چه اشتباهی کرد ...

همون مجردی بهتر نیست

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

نمیدونم یکی بود ۱۶ سالش بود همش ناله میزاشت ک نمیخام بچرو و...

اوههه

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

برعکس این چرندیاتی که بچه دبیرستاتی ها دارن واسه شما مینویسن بگم خانوم شما بخاطر باراری هورمونات بهم ریخته حساس شدی وگرنه حتما بخاطر موقعیتت به شما نگفته حقوق نگرفته و .... 

اینجا نظر نپرس دو تا جقله بچه واسه ت حکم طلاق میدن میری زندگیتو به اتیش مبکشی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
هرکسی فکرمیکنه نمیتونه، زندکی دونفره خوب داشته باشه بله

والا مگه خونه مامان بابام چشه من که تا اخر مجرد میمونم ولی مادرم اصرار به ازدواج داره ۱۹ سالمه

والا مگه خونه مامان بابام چشه من که تا اخر مجرد میمونم ولی مادرم اصرار به ازدواج داره ۱۹ سالمه

بعد۲۳ خوب تاقبلش درس بخون کلاسهای مهارتهای زندگی برو و..خودت اماده کن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

خونه مامان باباها هم تا ی سنی بهت بی توقع سرویس میدن بعدش از جهات مختلف اذیت میشی اگه مدقعیت خوب بود و حس کردی خوشبخت میشی حتما ازدواج کن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

حقوق نگرفتن رو شاید بخاطر شرایطت نگفته که ناراحت نشی 

سرد بودنشرو باید قبل از بارداری یه فکری به حالش میکردی ببینی میتونی کنار بیای یا نه 

اگه بعد بارداری سرد شده میتونه عادی باشه چون بعضی از مردها نمیتونن دوران بارداری رو درک کنند و دچار سردرگمی میشن

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
بعد۲۳ خوب تاقبلش درس بخون کلاسهای مهارتهای زندگی برو و..خودت اماده کن

حتما

خونه مامان باباها هم تا ی سنی بهت بی توقع سرویس میدن بعدش از جهات مختلف اذیت میشی اگه مدقعیت خوب بود ...

حتی بعترین فردم بیاد تو زندگبم باز هم من عرضه زندگی متاهلی ندارم هرکسی بهم پیشنهاد ازدواج داده اینو کفتمم