هفتمه شوهرم خیلی بی احساسه منو به چشم زنش نمیبینه نگامم نمیکنه خیلی سرد از هیچی خبر ندازم هیچی به من نمیگه همون محبتی که به من باید بکنه به مامانش میکنع تازه فهمیدم دو ماهه حقوق نگرفته میخام کلا بزارم برم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برعکس این چرندیاتی که بچه دبیرستاتی ها دارن واسه شما مینویسن بگم خانوم شما بخاطر باراری هورمونات بهم ریخته حساس شدی وگرنه حتما بخاطر موقعیتت به شما نگفته حقوق نگرفته و ....
اینجا نظر نپرس دو تا جقله بچه واسه ت حکم طلاق میدن میری زندگیتو به اتیش مبکشی
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
والا مگه خونه مامان بابام چشه من که تا اخر مجرد میمونم ولی مادرم اصرار به ازدواج داره ۱۹ سالمه
خونه مامان باباها هم تا ی سنی بهت بی توقع سرویس میدن بعدش از جهات مختلف اذیت میشی اگه مدقعیت خوب بود و حس کردی خوشبخت میشی حتما ازدواج کن
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...