مرجان_عاها مدیر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 936 عنوان بیاینن درباره اتاقم نظر بدیین🌈🌿 | مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 169 پست مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤 دیروز | 16:36 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرجان_عاها مدیر استارتر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 936 حداقل مرتب بچین، کنار هم ردیفی گذاشتن خزه 😭🤣اخه من خودمم خزم هیچوقت تابع مد نبودم مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 19956 مرسی۱۷ سالمه چرا توهر تاپیک یه سنی میگی!!!! آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :)
مرجان_عاها مدیر استارتر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 936 اخی چه بامزه هستن همشون خدایی دلش نمیاد ایناره بزاره تو کارتون اره همشون کادو انن دلم نمیاد مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤
مرجان_عاها مدیر استارتر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 936 برای نوجون خوبه باحاله😍 🤣😭خیلی بچگانست میدونم مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤
prk13 عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 271 من عاااشق رنگ سبزم.اتاقت قشنگه فقط یکم شلوغه و اگه به جای اون فرش یه فرش کوچیکتر ساده یا گرد مینداختی بهترم میشد
مرجان_عاها مدیر استارتر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 936 اسی اگه. ماگ ها رو بذاری آشپزخونه، چسب و تراش و منگنه اینا رو بزاری توی کشو، مرتب میشه نههه من وسواسم مامانم میشکنه 😭🤣کادو ان دلم نمیادبعد منگنه اینا ابزار دسته😭🤣 مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤
پیتزا_شیک_توت_فرنگی عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 422 قشنگ و با نظمه عزیزم پرده ایناهم قشنگهاما مدل دکوراسیون و چیدمانت جالب نیست انگار فقط همه چیو خواستی با نظم کنار هم بچینی آینه کنار ساعت و کلی کشو و چیز تو یه ردیف خوب نشده اینجوری حتی شلوغ به نظر میرسه
مرجان_عاها مدیر استارتر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 936 خوشکله🤩😍😍 مرسسیی مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤
مرجان_عاها مدیر استارتر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 936 شما هم تخت تاشو داری ؟ببخشید سوال کردم 😅 فضولی نباشه 😅 نه بابا اختیار دارین❤️اره تاشوعه مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤
مرجان_عاها مدیر استارتر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 936 شلوغه میدونم خیلی🫠ولی همشون کادو ان نمیتونم کاری کنم جا ام ندارم مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤
پیتزا_شیک_توت_فرنگی عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 422 🤣😭خیلی بچگانست میدونم نه بابا بچگونه چیه من عاشق عروسکم مشکل از عروسک این چیزا نیست فقط باید اصول دکوراسیون و چیدمان و بلد باشی یه ایده بگیر از اتاق ها تو گوگل که مثلاً جای ساعت کجا باشه یا آینه یا ایده کلی از کشو میز و ..
مرجان_عاها مدیر استارتر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 936 خیلی میتونست زیباتر باشه خیلی خیلی شلوغه وسایلی که میدونی کاربردی نیست و جا گیره بزار توی باکس بزار ... یادگارینن دلم نمیاد تو دید نباشن🫠❤️ولی یکاریش میکنمم مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤
مرجان_عاها مدیر استارتر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 936 چرا توهر تاپیک یه سنی میگی!!!! اره اکثرن میگم ۱۶ ولی دیگه دارم ۱۷ میشمم مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤