2777
2789
عنوان

مردم چیکار میکنن اینقد پولدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 23 پست
خدا شاهده منم موندم. یه بار رفتم بنگاه، داشتن زمین 60 میلیاردی معامله میکردن پشششششمام ریخته بود.

منم بخدا آدم میمونه پسر ۲۵ساله ماشین خارجی خونه ویلایی کلی زمین آخه از کجا میارن 

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا پزشکا هم نه همشون. عمومی ها که اصلا. تخصص ها هم یه عده اشون. خصوصا قدیمی ها و اسم و رسم دارا

عمومی میشناسم خونش نیاوران هست از این سر ویلا باید تاکسی بگیری بری اون طرفش

فقط استخرش اندازه دو تا خونه ماس

پنج تا ماشین توی پارکینگ

و ......

عمومی میشناسم خونش نیاوران هست از این سر ویلا باید تاکسی بگیری بری اون طرفشفقط استخرش اندازه دو تا خ ...

خب این پدرش پولدار بوده. عمومی ها حقوقی ندارن. مگه اینکه تو کار زیبایی و دلالی باشن. یا هم احتمالا قدیمیه، وقتی پزشک بوده که ملت اکثرا بی سواد بودن. 

خب این پدرش پولدار بوده. عمومی ها حقوقی ندارن. مگه اینکه تو کار زیبایی و دلالی باشن. یا هم احتمالا ق ...

نه عزیزم پدرش اونهمه پول نداره 

میشناسم خانوادش رو

رفته جاییی مطب باز کرده که قشر کم در امد و قدیمی هست اونجور ادم ها تا یه سرفه میکنن میدوئن دکتر روزی صد تا ویزیت داره جدا از بقیه چیزا