2777
2789

شوهرم بددهنه ومدام حتی به شوخی بهم توهین میکنه حرف های زشت مثل تو کس خلی یا خری نمیفهمی یا میگه مفت حرف میزنی کس وشعر نگو وازین حرفا و وقتی عصبانی میشه حرفای زشت تر میزنه بهم میگه حمال قبلا دست بزنم داشت وخسیس بود اما الان دست بزن وخساستش کمتر شده ما چند سال پیش بخاطر دست بزن وبدرفتاریاش یه بار تا دادگاه وپای طلاقم رفتیم ولی بخاطر پسرم برگشتم الان پسرم ۵سالشه .توتاپیک قبلیم دلیل دعوامو گفتم که بخاطر بد دهنیش بود الان ۵روزه اومدم خونه مادرم وهیچ خبری ازم نگرفته وبچم رو هم نیاورده ببینم فقط روز اول به خواهرم گفته خودش رفته خودشم برمیگرده ...ما تو این ۶سال خیلی باهم دعوا کردیم ومن هربار قهر کردم واومدم ولی دیکه نمیخوام برگردم فقط اینو بگم وقتی داشتم میومدم گوشی ولباسامو ازم گرفت وگفت اینا رو من برات خریدم حق نداری ببری ومن تو سرما با یه مانتو اومدم بیرون وباهم بحثمون شد منو چنان هل داد ودستمو فشار داد که هنوز جای سیاهیش رو دستم مونده...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید