2777
2789

توروخدا فقط نگین داره خیانت میکنه.... بخدا خودم انقدر فک کردم مريض شدم

بهم میگ اخلاقت بده و... خوب من چیکار کنم وقتی خودش قشنگ حرف نمیزنه با من من چطوری قربون صدقه برم 

انقدر فکر خیانت کردم بخدا روان شدم کابوس میبینم انقدر گریه کردم چشام قد ی کاسه شد 

بعضی وقتا زنگ میزنم مامانش میگم بهش بگو بهم زنگ بزنه 

اینطوری حرف میزنم باهاش 

اون خیلی بد شدع باهام محلم نمیده 

بهم بگین چیکار کنم برگرده سمتم؟ 

بخدا خیلییییی دیوانه وار دوسش دارم نمیتونم به طلاق و جدایی فکر کنم 

خیلی حالم بده ولی پیش خانوادم صدام و در نمیارم😭😭

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

من دلم میخواد همه چی درست بشه 

نمیخوام تموم بشه 

توروخدا اگ دعای محبت و سوره ذکری هست بگین

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از اول همین مدل بودن؟ 

زیاد دعوا و بحث داشتین؟ 

چرا سرد شدن

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

دست از این رفتارا برداری برمیگرده 

مادرش که نیستی زنشی رفتار دوستانه توام با احترام باهاش داشته باش

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

وا مردا چرا همه اینجوری شدن 😐

خدایا ااااااااا

ولش کن بابا اون باید ناز تورو بکشه جای زن و مرد عوض شدههه؟؟؟

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️....همه مردها مانع پیشرفت زنها میشوند...فقط گاهی با چنان سیاستی آن را انجام میدهند که اصلا متوجه آن نمیشوید🙃

من دلم میخواد همه چی درست بشه نمیخوام تموم بشه توروخدا اگ دعای محبت و سوره ذکری هست بگین

پنجاه درصد قضیه که تو باشی حله از پنجاه درصد دیگه که شوهرت باشه مطمئنی؟

بلاک کردن یه چیز عادیه نیستاااا

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

عقد برای شناخت بیشتره وقتی کسی به این نتیجه برسه که با اونطرف خوشبخت نیست نباید ادامه بده

البته من هیچوقت سریع نمیگم طلاق. باید مشاوره رفت، مطالعه کرد، دوره شرکت کرد و.... اگه درست شد خداروشکر اگه نشد جدایی میشه بهترین کار

گروه قرمز❤️ وزن 
یاد بگیر تو کل زندگیت هیچ جا نیاز نیست بسوزی و بسازی!مشاوره برید حتما

خیلی سخته اخه خیلی