2777
2789

یادم نمیاد یبار پلویی چیزی درست کرده همیشه همیشه خدا ابگوشت ن ابگوشت درست حسابی هرچی استخونه میریزع تو قابلمه با سیب زمینی و رب میکنه ابگوشت ب بهانه اینکه دور هم میچسبه منم خوشم نمیاد عوضش برای خواهرشوهرم اینا فسنجون ماهی کباب اینم بگم نمیریم اصلا شاید ماهی یبار بخاطر شوهرم  وضعشونم خوبه منم دیروز طبق معمول ابگوشت بود لب نزدم  ناراحت شدن عوضش هربار بیان کلی بریز ب بپاش میکنم  احساس میکنم از عمد اینکارو میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی گفتی گفتی آبگوشته نمیخورم؟مادرشوهرسابق منم همین بودمثلایه کاسه سالادماکارونی میذاشت بانون یایه دیس کوچیک الویه برا۵نفرولی برادامادش هزینه میکرد

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

مادرشوهرت مثل مادرشوهر سابق منه...

دقیق عین همین شرایط برا من بود

من میرفتم اکثرا ابگوشت

دختراش میرفتن ماهی و کباب تابه ای و...

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜

اینبار خواستی بری یه قابلمه پلو خورشت درست کن بگو امروز ظهر پختم گفتم دور هم بیشتر می‌چسبه.  ماهی یکبار میری غذا ببر لب به غذاشون نزن منت هم میذاری که غذا براتون آوردم چه عروس خوبی هستم . 

چی گفتی گفتی آبگوشته نمیخورم؟مادرشوهرسابق منم همین بودمثلایه کاسه سالادماکارونی میذاشت بانون یایه دی ...

همیشه نون‌و سیب زمینی میخوردم اینسری گفت بیا سر سفره گفتم ممنون میل ندارم میریم خونه یچیزی میخورم

ایندفعه تو آبگوشت بپز براش با نخود خیس نداده ، اینو بمب ساعتی کن بفرست

🤣🤣🤣🤣🤣

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
ایندفعه تو آبگوشت بپز براش با نخود خیس نداده ، اینو بمب ساعتی کن بفرست

والا من ابگوشت‌درست کنم قلمو گوشت میریزم داخلش این هرچی استخونه میریزه تو قابلمه میشه اب استخون