2777
2789
عنوان

یه اشنایی داریم میگه دخترم

586 بازدید | 42 پست

میگه ۵۰تا خواستکار داره چون چادریه

حالا دختره چن سالشه؟؟ ۱۴ سال😂🫤

موندم خب میخواین دروغ بگید طبیعی تر دروغ بگید

مثلا اکه بگید ۱۰تا شاید ما باور کنیم خب😔😂

خواستگار داشتنش ب چادری بودنش ربط نداشت!

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما یه آشنا داشتیم دخترش ۱۷ سالش بود میگفت خیلی خواستگار داره هر روز خواستگار داره

بعد فهمیدیم  مشخصاتشو گذاشته سایت همسر یابی💔 وگرنه چجوری میشه یکی هر روز براش خواستگار بیاد؟ 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  

😂😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من با ۱۹ سال سن و موقعیت عالی یکی داشتم همین چند هفته پیش  که اونم ری...دم روش و انداختمش تو سطل اشغال

بعد چجور دختر ۱۴ ساله ۵۰ تا؟🤣😂

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

منم ی همکلاسی داشتم میگفت وقتی ۱۱ سالم بوده یه‌خواستگار داشتم خیلیی وضعش خوب‌بوده و‌پولداررر ولی چون فاصله سنی مون زیاد بود ازدواج نکردیم😐🤣

پسره ۳۰

دختره ۱۱

خدایا منو هویج‌کن🫥🥕

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

متنفرم از این پدر مادرهایی ک فکر میکنن بچه هاشون تافته جدا

بافته اند یا یه چیز خارق‌العاده اند.

اینا همش توهمه بدون طرف خودش اذیته از رفتار ننه باباش

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
دروغ نیس من 100 تا دارم صف گرفتن پشت در خونمون😂

اون صف سرش دم خونه ماست دلت را صابون نزن خواستگار قاپ🤨🤨🤨🤨😂😂😂😂😂

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

خوب کاری میکنه میگه حتی به دروغ ، اینا از اون مادرایی که دخترای خوب دارن ولی نه اونا رو تعریف میکنن نه عرضه میکنن نه خانی میاد نه خانی میره سکوت ، خیلی بهترن

همینا دختراشون رو بهتر شوهر میدن