2777
2789

واسه کنکور فرهنگیان باید کنکور سراسری هم قبول بشیم ؟ یا میشه فقط فرهنگیان شرکت کرد و قبول شد؟

خـدای‌قشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کنکور اردیبهشت تاثیرش ۱۵ درصده و کنکور فرهنگیان تاثیرش ۱۰ درصده۵۰ درصد هم سوابق۲۵ درصد هم مصاحبه

من رشتم نظری نبوده نمیتونم کنکور بدم

اینجوری سابقه هم ندارم 

چیکار کنم پس

خـدای‌قشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید
باید کنکور اردیبهشتو با دفترچه فرهنگیان بدیبعد قبولی سوابقو مصاحبه میاد

من رشتم نظری نبوده نمیتونم کنکور بدم

اینجوری سابقه هم ندارم

باید چیکار کنم یعنی بیخیال فرهنگیان بشم ؟

قطعا باید سوابق ایجاد کنیخب هنری و زبان هم فرهنگیان دارن از همونا بده

رشته های فنی ندارن؟

من رشتم نظری نبوده نمیتونم کنکور بدماینجوری سابقه هم ندارمباید چیکار کنم یعنی بیخیال فرهنگیان بشم ؟

باید امتحان بدی سوابق درست کنی بعد تو یکی از رشته های نظری کنکور بدی

سخته اما خب من دیدم کسایی که کنکور رشته های دیگه دادن قبول شدد

باید امتحان بدی سوابق درست کنی بعد تو یکی از رشته های نظری کنکور بدیسخته اما خب من دیدم کسایی که کنک ...

چقد سخت میگیرن 😭