2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب سردرگمم،نمیدونم چجوری برنامه بچینم،مشاورم نمیخوام هزینه کنم، یعنی اصن ندارم‌ که هزینه کنم😂💔

برنامه اصلیت برنامه راهبردی قلم چی باشه

از همین الان تا آخر شب ۳ تا ۴ ساعت میتونی درس بخونی 

هر روز نیم ساعت بیشترش کن

تا پایان فروردین میتونی یه مقدار خوبی از درسا رو جمع کنی

اگه زرنگتر باشی حتی خیلی بیشتر!

خودت برنامه بریز و درس بخون

واسه نهایی ها هم حتما تو برنامت از الان وقت بزار و جدی بگیرشون

تمرکزت رو بذار رو یازده و دوازده که هم نهایی رو خوب بدی هم تو کنکور بزنیشونفقطم برا کنکور تست های کن ...

ببینید من تقریبا اصن تست نزدن،ولی معلمم همیشه میگفت هوشت زیاده اگه بخونی میتونی، اگه من فقط تستای کنکور و بزنم ،چند درصد میتونم بزنم؟

ببینید من تقریبا اصن تست نزدن،ولی معلمم همیشه میگفت هوشت زیاده اگه بخونی میتونی، اگه من فقط تستای کن ...

اگر رو تست های کنکور به تسلط برسی بین ۳۰ تا ۵۰ درصد راحت میتونی

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

قلمچی نمیشه خیلی جلوعه من صفرم

من مشاور نیستم

ولی چیزی که تو ذهنمه اینه اگه بتونی تا پایان دی نیم سال اول دوازدهم رو بخونی 

بهمن و اسفند و فروردین دهم و یازدهم و نیم سال دوم دوازدهم رو با هم پیش ببری

آخر فروردین حجم زیادی از مطالب رو جمع کردی.

برنامه اصلیت برنامه راهبردی قلم چی باشهاز همین الان تا آخر شب ۳ تا ۴ ساعت میتونی درس بخونی هر روز نی ...

بببینید من اگه الان شروع کنم و فقط یازدهم دوازدهم بخونم،اردیبهشت میتونم کم کم پانزده درصد از هر درس بزنم؟:)🥺

واقعا ؟؟؟؟

آره میشه

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

سه چهار دور بزنم شون،کافیه؟راستی از سال چند تا چند؟

آره خوبه

از ۹۸ نظام جدید به بعدو حتما کار کن

تونستی از ۹۳ به بعد هم بزنی برا ریاضی فیزیک عالیه

بببینید من اگه الان شروع کنم و فقط یازدهم دوازدهم بخونم،اردیبهشت میتونم کم کم پانزده درصد از هر درس ...

اگه تا اردیبهشت یازدهم و دوازدهم رو خوب جمع کرده باشی خیلی بیشتر از ۱۵ درصد هم میتونی بزنی

ولی واسه زیست شناسی هرسه پایه رو باید بخونی چون سوالات ترکیبی هستن.

کلا اگه فکر میکنی نمیتونی همه ی مطالب رو بخونی مبحث گزینی کن

مثلا از فیزیک دما و گرما،مغناطیس ،۳ و ۴ دوازدهم، الکتریسیته ساکن،و فشار رو بخون

از شیمی کل دهم،۳ و ۴ دوازدهم، ۱ و ۳ یازدهم رو بخون

از ریاضی معادله نامعادله،مجموعه،امار احتمال،تابع،مثلثات،حد رو بخون

(خیلی بیشتر هم میتونی بخونی من چون از سطح درسی و توان و اراده ی تو خبر ندارم یه چیزی حدودی نوشتم و اینم درنظر بگیر سواد مشاوره ندارم)

و بعد این مطالبی رو که خونی خوب جمعبندی کن با تستای کنکور و آزمونهای جامع

نهایی ها هم خیلی جدی بگیر خیلیی!