2777
2789
عنوان

این بینی بزرگ من بعد دوسه ماه بنظرتون چجوری خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 27 پست
بینیه خودت پهن بود؟

از روبرو این بود اما از نیم رخ قوز زیاد داشت سرش پایین اما پهن نبود 

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب توی اون عکس ترسناکی که گذاشتی بینیت قشنگ تر بود

کدوم🤣

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

از کی حداقل پره هاشم جمع تر میشه

من عمل کردم پوست دماغم ضخیم بود اویل اصلا راضی نبودم نوک دماغم بزرگ بود  

از 8 ماهگی کم کم ورم های دماغم کم شد و تا دو سال طول کشید که پره ها جمع شد نوکش فرم گرفت الان دیگه قشنگ رو صورتم فرم گرفته و زیبا شده

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
خب توی اون عکس ترسناکی که گذاشتی بینیت قشنگ تر بود

از نیم رخ اون بود این شد

من عمل کردم پوست دماغم ضخیم بود اویل اصلا راضی نبودم نوک دماغم بزرگ بود از 8 ماهگی کم کم ورم های دم ...

دکترم بمن گف دوستت نازکه برا همین همش عجله دارم زودتر بره

از روبرو این بود اما از نیم رخ قوز زیاد داشت سرش پایین اما پهن نبود

خوب ازشما ورمه حتما جمع میشه. ولی من بینیه خودم پهن بود الان یکسال ویکماه ازعملم میگذره هنوزم پهنه دیگه باهاش کناراومدم که همین فرم نهاییشه

خوب ازشما ورمه حتما جمع میشه. ولی من بینیه خودم پهن بود الان یکسال ویکماه ازعملم میگذره هنوزم پهنه د ...

یعنی برای شما تعقیری نکرده؟

نه متاسفانه بینیه من هم پهن بود هم گوشتی هم اینکه کلا روش دکترم طوریه خیلی کوچیک نمیکنه

ببخشید یه سوال اگر برمیگشتید عقب بازم عمل میکردید؟

منم دماغم گوشتیه ولی به صورتم میاد ولی نیم رخش رو مخم هست نمیدونم عمل کنم یا نه 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

ببخشید یه سوال اگر برمیگشتید عقب بازم عمل میکردید؟منم دماغم گوشتیه ولی به صورتم میاد ولی نیم رخش رو ...

منم نیمرخ بینیم خیلی خوب شده ولی تمام رخ پهنه. وبله برمیگشتم عقب بازم عمل میکردم جون بینیه من عیب وایراد زیاد داشت ذوش یه حالت گودی بود که اونو دکتر برطرف کرده . بینیم نسبت به قبلم بهتر شده به عملی نمیخ‌وره ولی یه حالت طبیعیه