2777
2789
خب برای تولدمم نمیگیره کلا اعتقلدی به دادن یه تخمه هم ندارن یعنی اصن دلشو ندارن .خب هونطور که مادر م ...

روز مادر وظیفه همسرتون هست به مادرش کادو بده .شما و همسرتون موقع کادو به مادراتون صرفا همراه هم هستید .

این روزا رو با این افکار سمی به کام هم تلخ نکنید.

مادرشوهر من که عمه م هم میشد چون فامیل بودیم ازمن خوشش نمی اومد ،تو جوونی فوت کرد ومن هروقت روز مادر میرسه میگم کاشکی زنده بودواسش هدیه میبردیم واقعا دلم میگیره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فرق زن و دختر که انقدر توی این تاپیک در موردش گفته میشه دقیقا همینه دیگه. هی میگن تو زنی دختر نیستی ...

هدیه تنها راه ابراز علاقه نیست .توقع داشتن حتی از همسر برای این جور مناسبت ها که واقعا عرف نیست اشتباهه.مگر اینکه استثنائا مثل همسر شما بخواد اینکارو انجام بده.

هرکی یجور لحظه های زندگیشو می‌سازه. مقایسه و توقع بلای این روزهای زندگی مشترکه

خب پس اونم مامان من نیست دیگه نیازی به کادوی روز دختر نیست

میگم تو زنی ،کادو روز زن باید بگیری 

دختر مامانتی ،روز دختر مربوط ب تو نیس

واقعا فهم این ها سخت نیس

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)