2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهاش دست نده.دستتو بزار رو سینت و تعضیم کنبوس های از راه دور بندازخطبه ی صیغه رو حفظ کنو دعای نطفه� ...

ببین میگم آدمه عجیبیه خیلیی راحته باهام . اما سر بعضی چیزا نه . کلا مامانش ادم مذهبییی پدرش اصلا مذهبی نیست . اینم بعضی تفکراتش ب مامانش کشیده بعضی به باباش. اما از این لحاظ کااملا راحته .

بپر بغلش لپشو ماچ کن بفهمه ادا در نیاره🤣😂اخه مگه مذهبیا هم دوست پسر میشن😶‍🌫️

😂 آخه من خودم یکم خجالتیم . اما میگم که ادم عجیبیه یهو میبینی خودش اول اینکارو کرد . اما از ی سری لحاظ مذهبیه . شایدم ادا داره و کلا جلد مذهبی . چون رو ی سری چیزا حساسه مثلا حجاب و فلان بهش میگم خوب تو مثلا غیرتی مذهبی نیستی گه میگه نه مذهبی ام😑

مذهبیای واقعی یا عاشق میشن یا میرن سمت کسی که انتخاب خانوادشه.. همه چیم طبق عرف وزیر نظر خانواده میره جلو.. واصلا سواستفاده نمیکنن چه توحرف چه تو عمل.. مثلا بغل نمیکنن.. فاصله رعایت میکنن و..  خشک مقدسا ومذهبی نماها منظورم نیستا.. نماز واینام به راهه سرموقع. اخلاقای خوبیم دارن.. اینا گفتم بدونی طرفت اگه مذهبی واقعیه بشناسیش

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
مذهبیای واقعی یا عاشق میشن یا میرن سمت کسی که انتخاب خانوادشه.. همه چیم طبق عرف وزیر نظر خانواده میر ...

آخه ایناروو نداره . اما اصرار داره بگه من ادم مذهبی هستم .