2777
2789
عنوان

بعد چهار ماه خیارشورم رسید😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 26 پست
نوش جاناموزش لطفا👀

سیر ترشیه انگار😂

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۴ ماهعه؟ مامانم درست میکننه تهش ۲ هفته بعد درست میشه چطوریه؟

بچم خوشش اومده ولکن نیس😂

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
ببخشید استارتر عزیز یه سوال بی ربط میپرسم ازتون شما الان آدرس پیج گذاشتید تو بیوگرافیتون ، سایت بهتو ...

نه

چطوری درست میکنین چیا میریزین داخلش؟

بعضیا سرکه میریزن.. با آب.. من آبو میجوشونم خیارام بشور خشک بشن بریز تو دبه آبم بریز نمکت باید اندازه باشه یعنی بچشی شور باشه.. بعد یکم سیر.. وفلفل.. شوید وترخون.. خیارا قبلش با خلال دندون سوراخ سوراخ کن باعث تردی میشه.. بعضیام نخودم میریزن.. بعد بزار جایی.. وقتی گرفت میتونی یخچال بزاری.. سردوهفته بخور

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
طرز تهیه؟منم دوست دارم درست کنم اما بلد نیستم خوب

من نمکش رو زیاد میکردم عالی میشد عکسشم ببین اصلا تو خالی نیستن کاملا پر هستن باید با خلال دندون سه چهارر تا سوراخشون کنی

بعضیا سرکه میریزن.. با آب.. من آبو میجوشونم خیارام بشور خشک بشن بریز تو دبه آبم بریز نمکت باید انداز ...

آب و بریز تو دیگ نمکم همون لحظه بریز.. وقتی شوریش کافی بود بزار گاز بجوشه بعد یکم خنک بشه اونا همه بریز تو دبه درشم ببند

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
طرز تهیه؟منم دوست دارم درست کنم اما بلد نیستم خوب

خیار هارو کامل بشورید بزارید خشک‌بشن بعدش با تره خون و نعنا و کرفس و فلفل تند زیاد بریزید تو دبه بعدش تو یه طرف جدا یک کاسه نمک دریا دوکاسه سرکه و ۱۸کاسه آب بریزید پیمانتون باید یکی باشه بعد نمک رو خوب حل کنید و بریزید تو دبه در دبه رو سفت ببندید که هوا نره توش دو سه هفته بعد خیلی خوب میرسه فلفل رو زیاد بریزید که باعث ترند شدن خیار ها میشه نیمزارن نرم بشن 

مممممم