دستور پخت
مرغ هارو با آب لیمو و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران دم کرده( ۲۰ دقیقه) مزه دار میکنیم و در ظرف در بسته یک ساعت میزاریم بمونه تو یخچال
بعد مرغ هارو سرخ میکنیم تا طلایی بشه
مرغ هارو از روغن در میاریم
پیازو خلالی ریز خورد میکنیم میریزیم تو قابلمه یکم تفت میدیم با روغن مرغ هارو روش میچینیم به همراه هویج خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده و دو حبه سیر و در قبلمه رو میزاریم تا با شعله کم یک ربع بمونه
دو قاشق رب رو تو روغن تفت میدیم و دو لیوان آب جوش اضافه میکنیم و دو قاشق زعفران دم کرده و میزاریم پنج دقیقه بجوشه و به مرغا اضافه میکنیم و میزاریم ۴۰ دقیقه بپزه و پنج دقیقه آخر پخت یه قاشق زعفران میریزیم