2777
2789

شدید بحثشون سده همین ادمی ک میگفت خط قرمزم خانوادم الان میگ نمیرم تومهمونی این چندروزم همش گریه بود خداجای حق نشسته سپردمشون بخدا بیشتربشناسشون

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من واس ی بحثی برادرشوهرم زورش گرفت  خبر برد شوهرم بهم بی احترامی کرد وپشتش دعواهای دیگه پیش اومد ..ولی ازخداخواستم انگار از ی جا ب بعد شناختش وخودش گذاشتش کنار ..قربون خدابرم

من واس ی بحثی برادرشوهرم زورش گرفت خبر برد شوهرم بهم بی احترامی کرد وپشتش دعواهای دیگه پیش اومد ..و ...

منم چندروز بشدت گریه کردم گفتم خدابا خودت رسواشون کن منوشوهرم ب جون هم انداختن

منم چندروز بشدت گریه کردم گفتم خدابا خودت رسواشون کن منوشوهرم ب جون هم انداختن

خیلی بده .برا من ترکشایی بدی بود فقط ب خداگفتم زورم بهشون نمیرسه خودت ی کاری کن ..دم خدا گرم انشالله باهمین فرمونم جلو بره ..

خیلی بده .برا من ترکشایی بدی بود فقط ب خداگفتم زورم بهشون نمیرسه خودت ی کاری کن ..دم خدا گرم انشالله ...

منم همینطور چندروزه گریه کردم

خداکنه تاوان بدن

حستو دردک یکنم .برادرشوهرم از لج من گفت دعوا انداخت بعدشم شوهرم مارو ول کرد رفت مجردی مسافرت ومن کاملا داعون شدم وبرادرشوهرم به بچم مبگفت حتمن بد بودی ک بابات نبردتت ..ب درمیگفت دیواربشنوه ..نتونیستم ببخشمش حتی هنوزم دلچرکینم ..اما خدا کاری کرد کارستون واسم ..حتی توکارشوهرمم تعیرات شد ک دیگه راحت نتونه ول کنه بره از هرچی رفیقو ادم باز شد

منم همینطور چندروزه گریه کردم

خدا درکنارش ب مرد هم عقل بد بفهمه هیچکس واسش زنو بچه نمیشه .من تو س روز س کیلو کم کردم دیگه اون ادم سابق نشدم ونتونستم کامل ببخشم همسرمو ..وترس دارم بازم رفتارشو ادامه بده ....میپرسیدمشا ولی همین حرفادعواها همشو شسته..خدا درستش کرد کاش درستر بشه

خدا درکنارش ب مرد هم عقل بد بفهمه هیچکس واسش زنو بچه نمیشه .من تو س روز س کیلو کم کردم دیگه اون ادم ...

امیدوارم شوهرم ب خودش بیاد

خدا درکنارش ب مرد هم عقل بد بفهمه هیچکس واسش زنو بچه نمیشه .من تو س روز س کیلو کم کردم دیگه اون ادم ...

خداازشون نگذره

امیدوارم شوهرم ب خودش بیاد

انشالله میاد .خودتم عذر میخوام تو سری خور نباش خودتو تغییر بده به خودت برس محبت کن اگ قبلا منت میکشیدی نکش ب رفتار خودتم رجوع کن ..سعی کن ناراحتت کردن خودت با سیاست ج بدی ک شوهرتم خبردار نشه