2777
2789
عنوان

مث کنه چسبیده ول نمیکنه

69 بازدید | 5 پست

یکی از دوستان

البته ک دوست نیستیم ی سلام علیک با هم داریم رفته نماینده ی شرکتی شده بعد هر سری میاد میچسبه فلان محصولو بخر میدونم لازم داری و فلان یا ی ساعت میشینه توضیح میده وقتمو میگیره و واقعا نمسدونم چجوری بهش بفهمونم که دست از سر منه بدبخت که دو سال ی بارم حوصلم نمیشه برم بازار برداره 

ی بارم علنا گفتم علاقه ای ندارم ولی واقعا دیگه ول کن نیس اوضاع مالیم خوبه خداروشکر ولی دلم میخواد برند ی محصولو خودم انتخاب کنم و صد البته اون محصولم باید مورد نیازم باشه تا بخرم

چجوری رفتار کنم باهاش

☁️

اه اه چقددد سمجن اینایی ک میخان بفروشن محصولو ولت نمیکننن مستقبم بگو تحقیق کردم ازاین برند چیز خوبی ...

بابا بخدا ب پیر ب پیغمبر لازم ندارم اون محصولو لازمم داشته باشم نمیخوام از ی جای اشغالی بگیرم دلم میخواد خودم تحقیق کنممم

☁️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همینو ک گفتم بگو بش بگو اصن از محصولاتتون خوب نمیگن و من نمیخام

واقعا دیگه مجبورم همینو بگم

یا بگم خودم برند خاصیو استفاده میکنم و نمیخوام محصول جدید امتحان کنم

☁️