2777
2789
خب بگو مگه دعوتیه اون خودش اومده خب تو هم میومدی دا مادرشوهرت از ایناست که حرف زیاد در میارن پشت ادم ...

نه بابا اونجوری نیس میگم یعنی یوقت به دل نگیرن بیشتر پدرشوهرم همیشه این چیزارو به دل میگیره و زود میگه🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرشوهرم واقعا خوبع مهربون و دلسوز همایتگر...خب وقتی نامزد بودم اونا اوردن دیگه چقد قراره بیارن😂

خب زمان نامزدی مگه خانواده شما هم برا اونا یلدایی نبرده بودن 

حالا چند نفر اند😅

نه بابا اونجوری نیس میگم یعنی یوقت به دل نگیرن بیشتر پدرشوهرم همیشه این چیزارو به دل میگیره و زود می ...

پدر شوهر منم همینجوری 

هر چقدر مادر شوهرم ارومه و کم حرفه

پدرشوهرم همون قدر رک و پر هیاهو هس

افرین اینجوری که تو دوسشون داری بهشون احترام میزاری 

اگه دعوت نکنی ازت ناراحت میشن

منم تازه عروسم مامانم اینا یلدایی میارن 

ولی مادر شوهرم دعوت کرده همه بریم شهرمان

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
دلت پره ها😂😂😂

دلم خیلی هم پر نیست. ولی انگار ملکه ذهنم این شده که نباید به خانواده شوهر رو داد.  نمی دونم. شاید چون چیزای مختلف هی شنیدیم از اینور اونور.  من که ذهنیتم منفیه در مورد فامیل شوهر. با اینکه کاری هم به هم نداریم زیاد ولی تا خیلی خیلی خیلی مجبور نباشم دعوتشون نمی کنم 

مادرشوهرم واقعا خوبع مهربون و دلسوز همایتگر...خب وقتی نامزد بودم اونا اوردن دیگه چقد قراره بیارن😂

حالا ک میگی خوب و حمایتگر دعوتش کن ۳ نفرم ک میگی بیشتر نیستن چ اشکالی واقعا داره