2777
2789
عنوان

صبح ده تا دوازده برقامون قطع شد اوضاع خونمون داغون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 19 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای ماهم پکیجه برق میره واقعا سردمیشه بخصوص که خونه ماطبقات بالاست وپرازپنجره بچمم کوچیکه.فقط خوبه ساختمون تانکر اب داره برق بره اب داریم.شرایط شماهم سخته واقعا.یه بخاری گازی بگیرید یاامانت یا یکی بخرید برای اب هم پمپ روتعمیرکاربیارید چه میشه کرد بایدخونه خودت بمونی.برنامه شادهم برای همه مشکل داره حتی منی که باگوشی وصل میشم ازوقتی برقهااینطوری شده حتی انتن موبایلمم همش میپره

ما هم برقمون دو ساعت رفت الان اومد

به نظرم یه بخاری گازی بخرین

برای آبتون تنها راه حلی ک به ذهنم میاد اینه که تو سطل های بزرگ اب اشامیدنی بردار که اگ کار فوری فوتی پیش اومد بی اب نباشین

واسه نت و اینا هم واقعیتش اینه ک بالاخره انتن میپره دیگ چه میشه کرد

منم با نت همراه کار میکنم

نه

خوب بچه ندارید که خونه خودت بمون 

دوسال پیش یخبندان شدید شد تا ۴ روز آب نداشتیم آب معدنی واسه خوردن میگرفتم واسه شست و شو از همسایه .... خیلی سخت بود دو تا هم بچه دارم ولی گذروندم