2777
2789
عنوان

عکسای منو پاک کرده

222 بازدید | 21 پست

شوهرم یه زنداداش داره که باهم همسالن 

من ازهمون اوایل ازدواج یچیزایی ازشون دیدم که شک کردم چیزی بینشون باشه وشکامم الکی نبود 

حالا اون زنداداشه یه پسرداره که پسرش الان میره سربازی ومن قبلا میدیدم گوشیه پسره دست مامانه بود

به همین خاطر به شوهرم گفتم این گوشیش دست مامانشه میاد اینستا تورو چک میکنه آنفالوش کن

شوهرم جنگ ودعوا بپا کرد حتی منو کتک زد و گفت پسرداداشمه وآنفالوش نمیکنم

الانم چندروزه سرهمین بامن قهره حتی غذایی که میپزم نمیخوره

امروزدیدم شوهرم تمام عکسای منو ازگوشیش پاک کرده ولی پسرداداششو آنفالو نکرده 

به نظرتون چکارکنم به غلط کردن بندازمش 

آهان راستی بهش گفتم مگه نمیگی گوشیش دست خودشه توزنگ بزن به گوشیش اگه خوده پسرداداشت جواب داد من معذرت خواهی میکنم وآنفالوشم نکن ولی اگه مامانش جواب داد هرچی من گفتم درسته

ازفردای شبی که این حرفو بهش زدم کلا باهام قهرکرده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب زن داداششه چرا اینقدر شکاکی؟ چیکار کردم که باعث شکت شده ؟ فقط چون گوشی پسره دست مامانه هس؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خب عزیزم چی دیدی ازشون .

بچه ها لطفا برا حاجتم ی صلوات بفرستین ❤️ 🥺 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
خب زن داداششه چرا اینقدر شکاکی؟ چیکار کردم که باعث شکت شده ؟ فقط چون گوشی پسره دست مامانه هس؟

شوهرم راه دور کارمیکرد هروقت میومد میدیدم این زن داداشه ازمن که زنشم بیشتر بهش زنگ زده بهش گفتم چکارت داره که انقدر زنگ میزنه منو کتک زد وسایل زندگیمو شکست گفت دوست داره زنگ بزنه زنگ میزنه حالمو بپرسه. رفتیم مشهد دیدم شوهرم رفت ازمرده پرسید عطر ماه تولد شهریور چیه اخه هیچ کدوممون شهذیوری نیستیم حدس زدم زن داداشش باشه رفتیم خونه ازش پرسیدم فلانی متولد چه  ماهی هستی گفت شهریور😔خ‌ونه مادرشوهر ازپشت پنجره دیدم توحیاط دوتایی دارن پچ پچ میکنن . چشماشو عمل کرد شوهرم همون شب رفت خودشو رسوند خونشون بهش سرزد بایه عالمه خوراکیهای جورواجور واسه زنداداشش

شوهرم راه دور کارمیکرد هروقت میومد میدیدم این زن داداشه ازمن که زنشم بیشتر بهش زنگ زده بهش گفتم چکار ...

یا خدا نمیترسه داداشش بلایی سرش بیاره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
یا خدا نمیترسه داداشش بلایی سرش بیاره

یه چیزایی ازشون دیدم بایاداوریش موخم دوباره داره سوت میکشه دلم میخواد واسه همیشه پابزارم رو این زندگی و ولش کنم برم ولی نمیخوام دشمن شاد بشم دوتا بچه دارم خرج بچه هامو ازکجابیارم دوس ندارم بچه هام بچه طلاق بشن. همین زن داداشه بیشرف واسه روز مرد یه اسمس تبریک بلند بالا واسه شوهرمن فرستاده بود