2777
2789
عنوان

خانما معیار زیبایی خود شمایید

86 بازدید | 14 پست

ما یه انسان متولد شدیم یه روح آزاد که چشم تو این کره خاکی باز کرده تا رشد کنه تا شاد باشه من به عنوان انسان حق دارم شاد باشم حق دارم با همین ظاهر و چهره و قد و ..فکرش رو بکنین دنیا خیلی جالبه خیلی زیباست فکرش رو کنین چقدر چهره های زیبا و متنوع خانما معیار های زیبایی باید بگم که فقط و فقط برای جامعه بشری تعریف شده که یه عده سود کنن بازار عمل جراحی و لوازم آرایشی و... لطفا ساده نباشیم ما انسانیم اینکه تونستیم زندگی رو تجربه کنیم معجزه هست که اتفاق افتاده بیاید بیشتر شاد باشیم برقصیم و بخندیم بیاین بپذیریم که همه زیبا هستیم بیایم اصلا خودمون رو معیار زیبایی قرار بدیم از امروز کسی رو با چهره قضاوت نکنیم با وزن و اندام 

شما اصلا و ابدا نباید به خاطر زیبا دیده شدن لاغر بشی یعنی حاضری فقط برای اینکه از نظر بقیه و تایید بقیه زیبا دیده بشی به خودت آسیب بزنی؟ تو یه ماه غذا نخوری ؟ روح و جسم خودت رو آزار بدی برای چیزی که هر روز مدلش و معیارش عوض میشه ؟

حودمون رو گول نزنیم که اره برای دل خودم آرایش هفت رنگ میکنم هزار تا عمل میکنم ..اگر تو یه جزیره تنها بودی همین کارارو میکردی ؟نه من مطمئنم تو اون جزیره حتی تو آب هم نگاه نمیکنی که امروز چطوری هستی 

بیاین از امروز شاد تر باشیم به خودمون نگاه کنیم و ذوق کنیم دوش بگیریم ورزش کنیم و به خودمون برسیم فقط برای سلامتی و ایمنی و شادابی روحمون برای شادی مطمئنن انسان های عمیق تر و بهتری وارد زندگی ما میشن 

لطفا کمی به این نوشته فکر کنین لطفا بیشتر بخندین زندگی کوتاه و زیباست 

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    

اینا همه حرف تو کتاباس 

واقعیت چیزیه که داریم زندگی میکنیم 

زیباییاتو پررنگ تر کن همونو که داریو بهترش کن. 

دختر جان ویترینتو نگهدار 

مرد عقلش به چشمشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

لطفا برای ارتقای خودتون هم که شده وقت بزارید و بخونید 💜🩷💛

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا همه حرف تو کتاباس واقعیت چیزیه که داریم زندگی میکنیم زیباییاتو پررنگ تر کن همونو که داریو بهتر ...

نه اینطور نیست اگه هم عقلش تو چشمش باشه من حاضرم هیچ وقت نیاد سمتم تا باعث آزارم بشه

خیلی قشنگ بود کاش بشه بهتر بشم

💓💓تو یه انسان زیبایی خودت رو قبول کن به خودت رحم کن و مهربون باش فک کن یه بچه گربه بهت نیاز داره به کودک درونت توجه کن

خا

البته شما مختارید یه انسان آزاد حق داری اون جوری که دوست آری زندگی کنی 🩵💙فقط قدر خودتون رو بدونید و شاد باشید 

البته شما مختارید یه انسان آزاد حق داری اون جوری که دوست آری زندگی کنی 🩵💙فقط قدر خودتون رو بدونید ...

دخترم با لفظ قلم حرف زدن واقعیت ها تغییری نمیکنن

زیبایی از بین میره انسان بالاخره پیر میشه زیبایی جاودانه نیست بس بهتره بهش دل نبندیم انسان که نمیتونه همیشه زیبا باشه اما میتونه همیشه خودش رو دوست بداره💛💛🧡🧡

اوکی مهم نیست 💛 حرف بر ای دل خودم بود چیزی بود که باهاش ارتباط برقرار کردم نوشتم اگه کسی تونست ارتباط بگیره کمکی بهش بشه شما اگر قبول ندارید مشکلی نیست اما دلیل بر اشتباه بودنش هم نیست 

اما متن رو دقیق تر بخونین من حرف کلیم این بود که شما مهم ترین فرد برای خودتون هستین پس با خودتون مهربون تر باشین یعنی شما اینو قبول ندارین؟ آدم باید زجر بکشه برای بقیه ؟ 

اما متن رو دقیق تر بخونین من حرف کلیم این بود که شما مهم ترین فرد برای خودتون هستین پس با خودتون مهر ...

حرف کلیت درست دخترم 

من دوبرابر تو سنمه 

تو جامعه الان چه دختر باشی چه پسر باید از لحاظ ظاهری ویترین بدن و چهرتو حفظ کنی واِلا پسندیده نمیشی نمیتونی بگی مهم نیست چون هست هردو جنس به دیده شدن و انتخاب شدن نیاز دارن .

لیپو عمل بینی و اکثر عملهای زیبایی اگر مثل اسمشون کمک کنن به[ زیبایی] مشکلی نداره (داف ها عجایب خِلقه ها رو نمیگم)

چهره و اندام خوب بُرد زنانس ، علم و هنر و مستقل شدن وپرستیژ رفتاری مناسب هم بدست اوردنیه بد نیست که ادم دنبالش باشه 

حرف کلیت درست دخترم من دوبرابر تو سنمه تو جامعه الان چه دختر باشی چه پسر باید از لحاظ ظاهری ویترین ب ...

ممنون از دراختیار گذاشتن تجربتون بله اکثر جامعه اینجوری هست من انکار نمیکنم هر چند اشتباهه و کاش جامعه از این نظر پیشرفت کنه یه سری چیزا هست که اکثر جامعه گولشو خوردن و دارن تحت نظر یه سیستم سازماندهی شده آدما رو به یه سمت و سوی خاص هدایت میکنن اکثر آدما هم متاسفانه  خوابن ...

ممنون از دراختیار گذاشتن تجربتون بله اکثر جامعه اینجوری هست من انکار نمیکنم هر چند اشتباهه و کاش جام ...

از قدیم الایام همین بوده وخواهد بود

.

.

زلخیا اگر عاشق شد بخاطر زیبایی یوسف بود