ما یه انسان متولد شدیم یه روح آزاد که چشم تو این کره خاکی باز کرده تا رشد کنه تا شاد باشه من به عنوان انسان حق دارم شاد باشم حق دارم با همین ظاهر و چهره و قد و ..فکرش رو بکنین دنیا خیلی جالبه خیلی زیباست فکرش رو کنین چقدر چهره های زیبا و متنوع خانما معیار های زیبایی باید بگم که فقط و فقط برای جامعه بشری تعریف شده که یه عده سود کنن بازار عمل جراحی و لوازم آرایشی و... لطفا ساده نباشیم ما انسانیم اینکه تونستیم زندگی رو تجربه کنیم معجزه هست که اتفاق افتاده بیاید بیشتر شاد باشیم برقصیم و بخندیم بیاین بپذیریم که همه زیبا هستیم بیایم اصلا خودمون رو معیار زیبایی قرار بدیم از امروز کسی رو با چهره قضاوت نکنیم با وزن و اندام
شما اصلا و ابدا نباید به خاطر زیبا دیده شدن لاغر بشی یعنی حاضری فقط برای اینکه از نظر بقیه و تایید بقیه زیبا دیده بشی به خودت آسیب بزنی؟ تو یه ماه غذا نخوری ؟ روح و جسم خودت رو آزار بدی برای چیزی که هر روز مدلش و معیارش عوض میشه ؟
حودمون رو گول نزنیم که اره برای دل خودم آرایش هفت رنگ میکنم هزار تا عمل میکنم ..اگر تو یه جزیره تنها بودی همین کارارو میکردی ؟نه من مطمئنم تو اون جزیره حتی تو آب هم نگاه نمیکنی که امروز چطوری هستی
بیاین از امروز شاد تر باشیم به خودمون نگاه کنیم و ذوق کنیم دوش بگیریم ورزش کنیم و به خودمون برسیم فقط برای سلامتی و ایمنی و شادابی روحمون برای شادی مطمئنن انسان های عمیق تر و بهتری وارد زندگی ما میشن
لطفا کمی به این نوشته فکر کنین لطفا بیشتر بخندین زندگی کوتاه و زیباست