2777
2789
نه ولله سنم کمه ولی شعور دارم تو همین جامعه هستم مردمو می‌بینم دردشونم حس می‌کنم،مثل گداها دیگه این ...

اولا گدا تویی که انقدر شعور نداری درست صحبت کنی بعدشم از تایپیکم برو بیرون بی شخصیت 

برا من که نیاوردن 🥲حسرت به دل موندم تا آخرین دقیقه فکر می کردم تو اون پاکت‌ طلاس نگو لیف و اسکاج بو ...

جدییییی لیف و اسکاج بود 😂😂😂😂😂

من بااینکه با همسرم دوست بودم ولی هیچی بهم نمیگه چی گرفتن فوصولیم گل کرده بدجور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه من ندیدم چندتا پیج دارم پلاک ۶_۷ گرمه همشون

پلاک قبلی ۹۹۰ تومنی ام هس😐یا پلاک هایی ک فقط ی قسمت هاییش طلاعه البته این مناسب عروس نیس

درکل هر قیمتی بخای هس حتما ک نباید بیست سی گرم باشه

اره بعد عقد هر مناسبتی ک باشه(یلدا عید نوروز عید قربان) سمت پسر میارهبعد عروسی هم خانواده دختر

نه میخواستم بدونم همون سال اول عقد مهمه یا هرسال عقد باشی این رسم هست 

برای من پارسال اوردن ولی امسال شرایط محیا نیست چون از قبل برنامه سفرم اطلاع دادم هیچ حرفیم نشده 

خواستم ببینم هرسال همینه یا نه همون اولی مهمه

چون اگر بعدا بخوان باز یلدایی بدن ما هم به داماد میدیم 

نمیزاریم بعد عروسی

جدییییی لیف و اسکاج بود 😂😂😂😂😂من بااینکه با همسرم دوست بودم ولی هیچی بهم نمیگه چی گرفتن فوصولیم ...

باور کن خودمم خندم گرفته بود 🤣🤣البته پالتو و چکمه و لباس اینا آورده بودن ولی یه پاکت مشکوک بود من فکر می کردم سورپرایز توش طلاس دیدم واقعا از اون طرف سورپرایز شدم

پلاک قبلی ۹۹۰ تومنی ام هس😐یا پلاک هایی ک فقط ی قسمت هاییش طلاعه البته این مناسب عروس نیسدرکل هر قیم ...

متکه انتظار طلا ندارم 

ولی همسرم نمیگه مثلا برات لباس گرفتیم منم فوضولیم گل کرده بدجور 😂😂😂

اولا گدا تویی که انقدر شعور نداری درست صحبت کنی بعدشم از تایپیکم برو بیرون بی شخصیت

خانم با شخصیت  واسه یه گرم طلا حاضرید یه زندگی از هم بپاشید،ای کاش خانوادتون براتون طلا می‌خریدن اینهمه عقده رو دلتون نبود،دلم به حالت سوخت والا 😞