2777
2789
عنوان

کسی تو حمام نیمکت ساخته میخوام درست کنم ولی دودلم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 72 پست
سال هاست تو شهرستان پدری من حموم ها این شکلی هست حالا به صورت سنتی تریعنی قسمت رختکن از قسمت دوش گرف ...

ماهم قدیم حماممون این شکلی بود 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه چند ساعت طول میکشه که نیمکت میذارین؟😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
انگار بحث داری . حرفی باهات ندارم . در ضمن اگه حموم با سرامیک ندیدی نمیدونم کجا زندگی میکنی !

وا 

خوبی خواهر؟🙄

الان شما حمامتون را نمیشورید با وایتکس اینا یعنی؟🧐

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
مگه سرامیک میکروب و قارچ میگیره ؟!!

وا

مگه قارچ فقط رو مواد غذایی رشد میکنه 😅

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

نیمکت اخه ؟ چوبی که کپک میزنه فلزی هم زمستون سرده بنظرم رو تعویض کاشیا تمرکز کن یا یه وان خوشگل بخر و ازین دوشای سقفی بذار

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

وا خوبی خواهر؟🙄الان شما حمامتون را نمیشورید با وایتکس اینا یعنی؟🧐

راستی یه کوچولو هم وقت بذار آگاهیت از بهداشت را بالا ببر 

توی واضحات نمونی 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
نیمکت اخه ؟ چوبی که کپک میزنه فلزی هم زمستون سرده بنظرم رو تعویض کاشیا تمرکز کن یا یه وان خوشگل بخر ...

اسمش نیمکته . یه سرچ کن متوجه میشی ! عکسشم گذاشتم . همه نیمکتا ک چوب و فلز نیس

وامگه قارچ فقط رو مواد غذایی رشد میکنه 😅

شماهایی ک نمیدونید همه حمام ها با سرامیک ساخته میشه و تاپیک رو به بحث و بیراهه میکشید حرفی ندارم . و خب پیشنهاد شستن حموم رو میدم ک بشور تا از بین بره قارچ یا هر چی

مگه سرامیک میکروب و قارچ میگیره ؟!!

من دیدم اینجوری  اینقدرتوزمستون این نیمکته سردمیشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید