2777
2789
عنوان

تیکه مادر بزرگم ب زنداییم

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 70 پست
قد کوتاه و بلند نشونه زیبا بودن یا نبودن نیست ادم کوتاه هست که خیلی زیباست و بالعکس ادم بلندم همینطو ...

همیخوره ولی باید جواب اونایی که ایم مسائل رو نپذیرفتن رو مثل پررو بودن خودشون داد.

مردم فکر میکنن حرفا تاثیر ندارن ولی زخم حرفایی که بهت میزنن خییییلی تیزتر از چاقوییه که بهت بزنن. چون جای زخم چاقو بالاخره یه روزی خوب میشه ولی زخم حرف تا ابد میمونه. تا ابد توی سرته و میشنویش...

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرشوهر من هزار جور طعنه زد پس خدا چرا جوابشو نداد قلبمو هزا ر تیکه کرده

مادرشوهر منم همینطور بعد ۱۴ سال دارم میبینم خدا تک تک طعنه هایی که بهم زدن رو داره بهشون جواب میده مطمئن باشه اگه ظاهرا معلوم نباشه از درون زجر میکشن. کار خدا حساب کتاب داره الکی که نیست.من دوتا پسر دارم قسم خوردم با عروسام طوری رفتار کنم که هیچوقت ازم دلگیر نشن راحتشون بزارم که طعم زندگی رو بچشن.

مادرشوهر منم همینطور بعد ۱۴ سال دارم میبینم خدا تک تک طعنه هایی که بهم زدن رو داره بهشون جواب میده م ...

من شوهرم رانندگی بلدنبود فرستادمش بره گواهینامه بگیره طلامودادم پراید  خرید وای شوهرمو یادمیدا د نخریا هرروز خراب میشه بعد ب دختراش میگفت بخرید 

فقط برلی اینکه منو توماشین خودمون نبینه 

دانشگاه میرفتم سرکار میومدم جنگ میگفت چرا میره چرا خونه مادرش میره چرا عید اولین سال زندگیمون مشهد میرید همش قهر جنگ دعوا 

شوهرمم ترسو میفتاد ب جون من 

یادمه اینه شمعدون خریدیم بردیم خونشون درو روم بست 

گفت چرا طلایی خریدی باید مثل دخترم فلان جنس میخریدی 

حنابندان مامانم شام داد مارسم داریم پسر پول شام طرف خودشو بده گفت نمیدم منم گفتم هرکی سمت خودش شام بده مهموناشو گشنه آورد مامانم دید آبروریزی میشه به اونهم شام داد بلند شد جلوی همه داد زد نگیرید 

آبرومون برد .امسال رفته بودیم ی شهر دیگه هم ویلا داره تابستونا میره من  رفتم دم خونشون سلام علیک کنم درو کوبند رومن 

بعد گله کروم گفت دنبال بهونه ای من ندیدم میای تازه کلی درو زدم وانکرد همسایه ها دیدن 

خداازش نگذره 

من چطور روز مادر برم پیشش 

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
مادرشوهر منم همینطور بعد ۱۴ سال دارم میبینم خدا تک تک طعنه هایی که بهم زدن رو داره بهشون جواب میده م ...

دقیقا مادر شوهر من هم خیلی زبونش تلخه 

اوایل همه ش به جاری بزرگم طعنه میزد و یه مشکل روانی یکی از خانواده ی جاریم داره همه ش میگفت اینم داره مثل اون فامیلش میشه الان که اون دیگه زیاد نمیاد خونه ش نوک فلش رو داده سمت من.ما هم تو فامیل مامانم یکی دومورد سرطانی داشتیم که فوت شدن تا یه مشکل در حد معده درد یاوحساسیت تو خانواده م پیش میاد همه ش میگه شما مریضی بد ارثی دارین و....😐😐

ایشالا هر کی برای هر کی بد بخواد سر خودش بیاد.هیچی بدتر از این نیست که دل کسی رو بشکنی

من شوهرم رانندگی بلدنبود فرستادمش بره گواهینامه بگیره طلامودادم پراید خرید وای شوهرمو یادمیدا د نخر ...

اون که مادرت نیست که بری پیشش منم نمیرم پیش مادرشوهرم.خدا ازش نگذره همینطور که دلش میخاد دخترش خوشبخت بشه خب دختر مردم هم برای پدر و مادرشون عزیزن آرزوی خوشبختیشو دارن.