2777
2789
عنوان

تفسیر سونوگرافی

138 بازدید | 23 پست

بچه ها سلام.

دیشب عکس سونوگرافی ام رو گذاشتم ولی هنوز آروم و قرار ندارم.دوباره میزارم ببینید.

من اخرین پریودم ۲۹ مهر بوده یعنی باید ۸ هفته باشم.

سونوگرافی دیشب نوشته ۶ هفته بعدم به خودم گفت جنین خیلی کوچیکه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ضربان قلب ازهفته 8عزیزم الکی استرس نداشته باش دو سه هفته دیگه برو سونو

خواهرم میگه تو به خودت نمیرسی برای همین ضعیفه و کوچیه بخدا من هیچ اشتهایی به غذا ندارم مگه آدم میتونه به زور چیزی بخوره همش احساس سیری میکنم بعد میگم شاید بخاطر همین احساس سیری این طفلی کوچیکه

خواهرم میگه تو به خودت نمیرسی برای همین ضعیفه و کوچیه بخدا من هیچ اشتهایی به غذا ندارم مگه آدم میتون ...

اون هنوز درحدچندتا سلوله اندازه نخود عزیزم ضعیفه دیگه چیه ازکجا آوردی درحالت عادی باید ضربان قلب ازهفته 8شروع بشه ربطی به غذا و چیزای دیگه نداره تا 10هفته هنوز جفت کامل نشده و فعلا از وجود تو تغذیه میکنه چه تو بخوری چه نخوری الکی استرس نداشته باشه همین استرسه ضرره عزیزم

خواهرم میگه تو به خودت نمیرسی برای همین ضعیفه و کوچیه بخدا من هیچ اشتهایی به غذا ندارم مگه آدم میتون ...

منم اونموقع اولین سونو ک رفتم به حساب خودم 12هفته گفتم میرم ان تی و دیگه ضربان قلب نمیرم رفتم گفت تازه 8هفته ای 

با حساب کتاب خودت حساب نکن هرچی سونو بگه همونه عزیزم