2777
2789
عنوان

واسه نامزدم کادو چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 60 پست
خب مگه مجبوری اینکارو بکنی همه پولاتو جمع کن یهو تولدش یا روز مرد یا یه مناسبت دیگه کادو خوب بهش بده

اخه یجورایی حس بد بهم دست میده اون کادو بده منم دست خالی برم🫠 درسته عشق و علاقه هیچ ربطی ب کادو دادن نداره..ولی خب یجورایی ارزش قائل میشی ب طرف مقابل...حتی چیزای کوچیکم خیلی خوشحالش میکنه وقتی یچی کوچیک میگیرم واقعا ذوق میکنع

ولی بنظر من یدونه وسیله کاربردی بهتر از چن تا چیز کوچیکه 

چیزای ارزون معلومن من باشم ناراحت میشم 

بنظرم ماگ بخر

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلیل اینکه هر ماه براش کادو می گیری چیه ؟ اونم هر ماه برا شما میخره؟

اره اونم می‌خره دیگه منم مجبورم بخرم...اگ نخره راحتم منم...دیگه هیچی ب ذهنم نمیرسه بخرم واسش

ساعت دادم،ادکلن دادم،عطر دادم،کیف پول دادم، عروسک هم حتی ستشو دادم،کیف پول،ماگ ،تابلو وووووو....

شما هیچی نمیفهمی از ایناتشریف ببر بیرون از تاپیک

بنظرم نمیخواد کادو بگیری پولاتو جمع کن برو دکتر بیشتر بهش احتیاج داری نامزدتم خوشحال تر میشه عزیزم مشکل اعصاب و روان داری کلا به همه میپری .خخخخ . دیگ هم جوابتو نمیدم چون پیداست مریضی عزیزم 

اشباه کردم اومدم تاپیک توعه بی شخصیت خدا بداد نامزدت برسه ک گیر ت افتاده دیگه ام ریپ نزن فاقد اهیمت ...

اونش دیگه ب تو ربطي نداره 😂😂 اولا بی شخصیت تویی ک تو تاپیک مردم مسخره بازی درمیاری عزیزم..گفتم اون بالا،دکمتو بزن👌🏻

ولی بنظر من یدونه وسیله کاربردی بهتر از چن تا چیز کوچیکه چیزای ارزون معلومن من باشم ناراحت میشم بنظر ...

ماگ خریدم...

یادمه تو ۱ماه ۶میلیون خرج کردم واسش..

ولی خب هرماه ورشکست میشم..

اونش دیگه ب تو ربطي نداره 😂😂 اولا بی شخصیت تویی ک تو تاپیک مردم مسخره بازی درمیاری عزیزم..گفتم اون ...

اسی جان عزیزم واقعا ندیدی از این لباس زیر های فانتزی؟خیلی ترند شده  کامنت من فان بود😐چرا اینجوری میکنی خواهر 

بنظرم نمیخواد کادو بگیری پولاتو جمع کن برو دکتر بیشتر بهش احتیاج داری نامزدتم خوشحال تر میشه عزیزم م ...

بنظرم شما باید برید دکتر😂😅 وقتی دارم‌میگم‌چیزای کوچیک میخام‌بگیرم، میاین مسخره بازی درمیارید..با ۳۰۰ تومن خیلی چیزا میشه خرید..حتی با چیزه کوچیکم خوشحال میشه..

ولی نمیدونم دقیقا فازه شماها چیه..خدا شفاتون بده..منتظرید یکی تاپیک بزنه مسخره بازی دربیارید و بپرید بهش😂 

ایشالله مشکلت حل میشه گلم غصه نخور😂🥹

ماگ خریدم...یادمه تو ۱ماه ۶میلیون خرج کردم واسش..ولی خب هرماه ورشکست میشم..

خدایی کادو ارزون واسه پسر سختهههه 

حالا خودشون لاک و آرایشی و اکسسوری میخرن ارزون ام میشه هاااا 

فندک از اون خفنا بخر یا دستبند تو ظرفای قشنگ یا بازم ادکلن بخر مگاماره 

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    
ناراحت نمیشه؟ راجبش چیزی نگفته ب شما؟

نه اصلاً

حتی یه بار خواستم کادو بگیرم متوجه شد دعوام کرد گفت من نیازی ندارم به کادو خودت کادویی منم که ذوق مرگ شده بودم هیچی نگرفتم😂😂😂