2777
2789
عنوان

دعوا با خاله و دختر خاله شوهرم 😑😡

| مشاهده متن کامل بحث + 4530 بازدید | 183 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هر جمعی ولی خب مادرشوهرم ببینه پسرش منو میبوسه البته (نه از لب )یا بغلم میکنه خیلیم خوشش میاد

اصلا نیازی نیس مادر شوهر اینارو ببینه که خوشش بیاد یا نه😂

و اینکه مادر شوهر اسی فقط نبوده خاله و دختر خاله هم بوده

رفتم پیشش گفت یکم بزارین تنها باشم اعصاب ندارم

🤣🤣🤣🤣

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
غروب میرم برای همشون گل میگیرم و دسر درست میکنم یذره خوشحالشن

🤣🤣🤣عالی هستی چاخانعلی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

منم یه سری خواهرزاده ام خنگه با خانواده همگی دعوت بودن خونه ی من نمزاد خواهرزادم رو دعوت کردم،دختره خر جلوی همه ی ما رفت چسبید به پسره یه جوری من خجالت میکشیدم پسره هم بدبخت معذب بود برادرم مادرم من خواهرای بزرگم.اصلا اون شب خیلی کارش بد بود،البته دختره خنگه حالا هم نمزاد رو نمیخاد در حد خاستگاری بودن

واقعا صدای چی می اومد؟ شاید دخترخالهه روی شوهرت نظر داشته؟ من فقط این وسط نگران سبزیام که چی شد؟ خوب ...

خدا بکشم اگ چیزی بوده به قرآن فقط داشتیم کار میکردیم 

سبزی هارو شوهرم پرت کرد جلوشون تو حیاط گفت خانواده من حمال شما نیستن 

همون بخدا دارم حس میکنم همه چی تقصیر منه🙂

فقط دراز کشیدی دیگه درسته

و حرف زدی 

این چه کار سک..سی من نمی‌فهمم

کار به درستی و .... دعوا ندارم اما کارت اشتباه نبوده 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
اصلا نیازی نیس مادر شوهر اینارو ببینه که خوشش بیاد یا نه😂و اینکه مادر شوهر اسی فقط نبوده خاله و دخت ...

ببین همسر من خونه مادرشوهرم میگه بیا بشین کنارم بغلم میکنه بوسم میکنه البته ما نامزدیم و من بگم زشته نمیام این حرفا ناراحت میشن نمیدونم عقاید متفاوته

کاربر جدید نیسم !♡
سایت عمومیه هرکی هر نظری داشت میگه وظیفه هیشکی نیس بیاد ۲۰ کیلو سبزیه بقیه رو پاک کنه درضمن اگه اونا ...

پس دیدگاه ها تو سایت عمومی هم متفاوته بنظر من اگه این ماجرا حقیقت باشه که فکر نکنم باشه اسی بچگانه رفتار کرده همیشه که نباید به مرد چسبید و ندیده بازی درآورد.منم بودم بهم برمیخورد والا جلوم لاس میزدن حالمم بهم میخورد 

اسی یاد بگیر رفتار عاشقومه ات با شوهذت فقط برای خودت جذابه نه خاله شوهرت!