2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کی گفته غلط کرده فیلم دادم ثابت کردم

نمیدونم بقیه گفتن

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

من کارمندم نه مرخصی نه هیچس نمیدن میگم خدا کنه تعطیل باشه

تمام سال ملت میگن خوش به حال معلم ها

این روزها من میگم خوش به حال کارمندها لااقل وقتی تعطیل بشه تعطیل هستید این کلاس مجازی رو مسلمون نشنوه کافر نبینه

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
الان این خنده چیه ؟

یعنی‌ چرا انقدر پیگیر‌فیک‌و‌اصلن‌ اخه. چه اهمیتی داره 

از پیگیری و لحن گفتنشون‌خندم‌گرفت

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

آهان بابا من فیلم دادم ثابت کردم

من‌یاد گرفتم‌بخودم ‌بیشتر از آدما توجه‌ کنم

واه همین زیاد به پستا‌دقت‌‌‌نمیکنم. مگر بخام‌حرف دلی‌بزنم. که ازوم‌شم‌یا‌کمکی‌‌کنم

واینکه

هرچقدر بخای داد بزنی‌که‌باورم‌کنید‌اثر‌معکوس‌میزاره این قانون

پس‌رها کن

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻