2777
2789
آره برا اینکه بچه مثل خودم نشه و تو امکانات بزرگ بشه آره

فکر کردی به اونجا میرسه؟ شاید ازت متنفر شد. هردفعه بخواید برید بیرون دعوا و جنگ اعصاب و حتی کتک کاری. بچتون شاهد دعواهاتون تازه اگه قبل بچه جدا نشده باشید

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم و خانوادم چادری هسیم همسرمم چادری میخواست حالا سر این که چادرم تو ماشین از سرم نیوفته دعوا داریم و ....فک کن من خودم انتخابم چادر بوده از قبل و قرارم نبوده در بیارم باز سر حجاب به مشکل میخوریم ک مانتو و عبای بلند زیر چادر باید بپوشم و.... شما که دیگ جای خود داری با خودت این کارو نکن جز اعصاب خوردی و دعوا سودی نداره شده طلاقت میده میره با اونی ک میخواد ازدواج میکنه

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔
آره برا اینکه بچه مثل خودم نشه و تو امکانات بزرگ بشه آره

آره گذاشته کنار برات

هرکی پول داره،قدرت هم دستشه

بخای مطابق میلش نباشی یه لگد میزنه زیر با سنت پرتت میکنه بیرون

آدمی که تنها معیارش برای ازدواج چادر باشه فکر کردی براش مهمی؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

زنی ک اینجوری کنه فقط بخاطر پول قطعا لیاقتش دور انداختنه دیگ مشخصه مرده هم عین بز تحمل نمیکنه همچین زن دورویی کع

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

اینطوری فقط خودتو اذیت کردی

باهات کات نکنه بخوای یه عمر با آدمی زندگی کنی که عقایدش با تو متفاوته جهنم میشه زندگی برات

قبلا میگفتم شعاره ولی دیدم حتی اینکه یه طرف غذا نونی دوست داره اون یکی ویجترین هست یعنی تفاوت در ذائقه غذایی هم می‌تونه زندگی رو از هم بپاشه چ برسه به عقاید

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

اول از همه بگم که درکت میکنم باتمام وجودم فقر متاسفانه بددردیه ِِِِ کاربرایی که میگفتن واسه فقر حاضری هرکارکنی باید بگم بله کسی میتونه اینو بفهمه که درد سخت فقر و تنگدستی رو کشیده باشه.پس بهت حق میدم.

و بهت پیشنهاد میکنم اول از ادمت مطمئن شو اگه مذهبی و تعصبی و خیلی براش مهمه بعد ازدواج مشکلاتت بیشتروسخت تر میشه . اگر زیاد مقرراتی نیس خب عزیزم باحجاب باش اما چادر نپوش بعد ازدواج باز درکش برا طرف اسونتره