2777
2789

خدایا خیلی دلم گرفته🧑‍🦯‍➡️🥲

شب یلدا قراره تنها بمونم تو خونه

حالا درسته تازه عروس نیستم و اسفند عروسیمه ولی بهرحالللل...یعنی یلداییم نمیخوان بگیرن واسم نامزدم اینا

بعد نامزدم اصرار میکنه که بیا خونمون و منم واقعااا ته دلم میخوام برم چون خیلی دلگیزه شب یلدا تنها باشی ولی روم نمیشه برم تا وقتی مامانش دعوتم نمرده چون حس میکنم با دعوت نامزدم برم مزاحمم

الان هعی دارم غیرمستقیم میگم مامانتت مامانتت نیم ساعت نمیفهمههه منظورمو

بخدا الان گریه میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا تنهایی پس خانوادت؟

حالا چرا انقد بدبختو گیجش کردی بهش بگو مامانت باید دعوتم کنه مگه باش راحت نیستی بگو ب مامانت بگو اون بهم بگه من روم نمیشه بیام

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
چرا تنهایی پس خانوادت؟حالا چرا انقد بدبختو گیجش کردی بهش بگو مامانت باید دعوتم کنه مگه باش راحت نیست ...

خانوادم همه رفتن شهر دیگه چون مامانبزرگم حالش بد شده من بخاطر امتحانا نتونستم

اخه نمیدونم میترسم مامانش بگه دختره چه خودشو دسته بالا گرفته انتظار داره کارت دعوت بفرستیم🗿

چطور با آدمی که حتی روتون نمیشه خواسته تون رو بهش بگید یا منظورتون رو کامل و واضح بهش بفهمونین می خواهین برین زیر یک سقف گلم ؟؟؟ 

با هم قاطع حرف بزنید 

یه عمر زندگی مشترک خجالت و رودروایسی و… برنمیداره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.