2777
2789
عنوان

بنظرتون چهره نانسی عجرم چطوره کاری ب قبل عمل ندارما الانو میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 38 پست

ای گوویل نخیر لیشه 

خوتون خیف خدا خووو کرده این  

چقد عقده این

ولا بهز همه تونه به سلطون بریم قسم

تو رو خدا برا تاپیک لباسشویی گزارش بزنین براتون ایت الکرسی میخونم به نیت حاجت لایک کنین بدونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه خیلییی فیلر داره اخه

از قدیم همین شکلی بود، و چون خودشم خیلی نمکه اصلا چهره ش برام عملی و غیرطبیعی نیست😅 حتی صداشم دوس دارمم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خوشگله 

نمیدونم من حس میکنم خیلی ساده و تمیزه

صداشم واقعا خوبه ،البته خیلی چالشی نمیخونه

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
از قدیم همین شکلی بود، و چون خودشم خیلی نمکه اصلا چهره ش برام عملی و غیرطبیعی نیست😅 حتی صداشم دوس د ...

صداش اره خوبه ولی قدیم بهتر بود دیگه واقعا انقدر فیلر زد ورم کرده😑

صداش اره خوبه ولی قدیم بهتر بود دیگه واقعا انقدر فیلر زد ورم کرده😑

بازم دوسش دارمممم😁😍🤩😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
ای گوویل نخیر لیشه خوتون خیف خدا خووو کرده این چقد عقده اینولا بهز همه تونه به سلطون بریم قسم

شاید زه تو بهتر بو زه ایما نه🤣🤣🤣🤣

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤