2777
2789
کاش دستورشم تایپ کنی

هیچ کاری نداره این

خمیر هزار لا بخر برس بزن یه رب بذار تو فر در بیار عسل بمال روش

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچ کاری نداره اینخمیر هزار لا بخر برس بزن یه رب بذار تو فر در بیار عسل بمال روش

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756

ن فک و فامیل من ممکنه اینجا باشن😂

حتی عکس ظرفی که شیرینی ها رو چیدید توش معلوم‌نیست که بخوان از روی ظرف شناسایی کنن 

حالا که همچین شیرینی پختید و دلمونو اب کردید دستورش رو هم بزارید دیگه 

حتی عکس ظرفی که شیرینی ها رو چیدید توش معلوم‌نیست که بخوان از روی ظرف شناسایی کنن حالا که همچین شیری ...

گذاشتم عزیزم خیلی اسونه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده