2777
2789
عنوان

دعوای من و شوهر

180 بازدید | 23 پست

اقا ماجرا از این قراره اقا خسیس تشریف دارند وو حاظرند هر دفعه پس انداز کنن ولی خرج نکنن، منم طاقتم تموم شد و حرفمون شد، الانم بهم میگ برو هر کاری میکنی بکن، گوشی ببین و کارات رو بکن ولی برو 

چرا چون من میگم هر دفعه ی بهونه داری که خرج نکنی 

الانم مدام میگ قهر هستش چرا چون من ازش درخواست نابجا کردم و خواستم برای دخترم حداقل ی لباس گرم یا کاپشن بخرم 

الانم دلم میخاد فقط نباشم چون باز ایشون قهر تشریف دارند و بنده.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر سخته یعنی میگه لباس نخر یا میگه گرون نخر ؟

سخت فقط برای یه لحظه اش هستش. 

نه میگه اصلا نیازی نمیبینم بخریم، داریم 

میگم...... ای بابا خواهر یعنی دیگ نمیدونم چیکار کنم، هر بار یه بهونه داره

چقدرمردهاقهرمیکنن چون میدونن مشکل ازخودشونه اینجوری راحت میکنن خودشونوشماکوتاه نیاحرفت روبزن حالامن ...

دقیقا اینم همین مدلی هستش، رفتم میگم الان قهری میگ توقع داری قهر نباشم برو 

میگم بچه خرج داره، این بچه خدایی نکردم مریض بشه همون پول باید بدی دکتر، انگار نه انگار 

اصلا خودم رو بوسیدم گذاشتم کنار الان حرف سر لباس گرم برای بچه اس😐🤦🏻‍♀️

کلاچقدرمردهاحرص میدن ادم روچه خوبه کسایی که باهام تفاهم دارن زندگیشون ارومه رومنطق واخلاق

همه چیزش خوبه الا این خسیس بودنش 

رفته اتاق رو تمیز میکنه جارو میکش که من رو پشیمون کنه و بگه چه مرد خوبی هستش ولی میری حرف بزنی باز قهر و خسیسه

همه چیزش خوبه الا این خسیس بودنش رفته اتاق رو تمیز میکنه جارو میکش که من رو پشیمون کنه و بگه چه مرد ...

بازخوبه یک جورایی داره اشمالی میکنه 😉دیگه ببین چجوری میتونی ازش کم کم پول بگیری بعدخریدکنی