2777
2789
عنوان

به دوس پسرم گفتم پریودم 😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 46 پست
پس فقط منم که مخفی میکنمحتی تو ماه رمضون هیچی نمیخورم که مبادا کسی بفهمه

دلیلش چیه؟؟

میان همه گشتم و عاشق نشدم من،تو چه بودی که تو را دیدم و دیوانه شدم من🥹🫂❤️و تو به تنهایی جهان منی❤️A❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقااحالا اون مردا هم ختنه شون میکنن پونصد نفر مهمون دعوت میکنن و بزن و بکوب و جشن بعد یه دختر که پ ...

اونا پسرای دوساله هستن

که پدرومادرشون جشن میگیرن

بچه بدبخت نمیدونه

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

من اوایلش نمیگفتم 

اصن چه لزومی داشت ک بگم 

در کل مثل تو خیلی خجالتی ام 

بعد من همیشه نماز صبح ها پا میشدم بهش پیام صبح بخیر میدادم و میگفتم پاشو نمازتم بخون 😁

بعدش یه هفته پریود شدم 

این خودش تایم گرفته بود 

ماه بعدش هم نه 

بعدترش که تایماش مرتب شده و مطمئن شده بهم گفت عزیزم امروزا صبح پیام نمیدی نکنه پریود شدی ؟ حالت خوبه و فلان 🫣😂😁

ازون موقع دیگه براش عادیه اون تایما من عصبی بشم قربون صدقه میره و حق رو میده به من😂

در کل میگفت میخاستم تایمشو ازت بپرسم تا باهام راحت باشی

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

زنگ زد گفتم دارم میخابم اصلا انگار هیچی نشده باشه گف باشه استراحت کن عصر بریم بیرون...

چقد شبیه منی 

عصر باهاش برو ببین چی میگه شاید باهات صحبت کرد 🫠

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

با پسرخالم نشون بودیم بعد من یه روز خیلی پاچه میگرفتم پریود نبودمااا

بهم گفت احیانا آب روغن قاطی نکردی😂😂گفتم منظورت چیه گفت پریود نیستی اینقدر خجالت کشیدمممم دیگه از اون به بعدش برام عادی شد و هروقت پریود بودم بهش میگفتم الانم ک شوهرمه

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
میخاد ببرتم کوه اونجا یه سفره خونه سنتی داره یه حاج خانم مهربون آش محلی میپزه که من عاشقشم😅

چه حال و حس خوبی😍😍😍

برو عزیزم خوش بگذره🥰💗

پایدار باشین انشالله🩷☁️

اونا پسرای دوساله هستنکه پدرومادرشون جشن میگیرنبچه بدبخت نمیدونه

ربطی نداره به سن و سال

اتفاقا خیلیا بودن قدیما تو سن بالا ختنه شون میکردن

میان همه گشتم و عاشق نشدم من،تو چه بودی که تو را دیدم و دیوانه شدم من🥹🫂❤️و تو به تنهایی جهان منی❤️A❤️