2777
2789

تروخدا بخونید من با درد میگرنم تایپ کردم 

جریان از قراره ک ما چند ماه پیش خانوادش ما رو از خونشون بیرون کردن البته اولین بارشون نبود ما شش سال پیششون بودیم اونا ناراضی بودن از حضور ما پیششون تا تقی ب توقی میخورد میگفت برید دیگ جدا کنید خونه تون رو

با خانوادمم دشمنن. مادرشوهرم هر جا مامانمو ببینه پشتش میکنه بهش

تو این شش سال زندگی ما خانوادمو تو خونم ندیدم چون مادرشوهرم نمیزاشت بیان

تو این شش سال چند بار بیرون کردن مارو با بچه کوچیک ولی اینجوری شده بود ک از در بیرونمون مبکردن شوهرم از پنجره میرفت تو 

چند ما پیش دیگ شوهرمو زدن و انداختن بیرون

اومدیم یه شهر دیگ ک 20 ساعت فاصله داشت با خانواده هامون ( خانواده هامون تو یه شهرن) 

زمین خریدیم تو شهر پیش خانواده هامون ک خونه بسازیم

یه ماه پیش اومدیم عروسی و اشتی کرد با خانوادهش

گفت بر نگردبم بمونیم پیش مامان بابام ب زور من برگشت

از یه ماه پیش از این رو ب این رو شده میگ نبابد جدا کنم خونه رو باید بریم پیششون با اونا زندگی کنیم یه ماه همش درگیریم

خلاصه دیروز بازم دعوا بالا گرفت 

گفتم باید خونه بسازی پولشو داری

گفت من ب هیچ عنوان خانوادمو پدر مادرمو ول نمیکنم بخاطر تو 

اونا از تو با ارزش ترن برام

اینو گفت شکستم نمیخاستم ابنو ازش بشنوم

منم کلییی بهش توهین کردم ک بی عرضه ای بی مسئولیتی

خاک پای شوهر مردمم نمیشی و......

گفتم من نمیتونم 

گفت خب برو برو طلاقتو بگیر 

انقدرررررررررر ریلکس بود 

اصلااا براش مهم نیست

دیشب تا صبح نخابیدم میگرنم عود کرده بود

ما الان بندر عباسیم 

خانوادمم تبریزن

موند عید بریم تبریز

و میگ از عید هم دیگ میمونیم برای همیشه

چیکار کنم؟ 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

نگید پاشو خودت برو خونه بابات

اول ابنکه خانوادم تعصبین نمیتونم تنهایی پاشم برم

بعدشم با دو تا بچه برم نمیشه

شوهرم بچه ها رو نمیده ب هیچ عنوانننن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه مشکلات به خاطر شوهرت بوده عین زندگی من ولی شوهر من بالاخره یه جا فهمید من خیلی صبر کردم خیلی سکوت کردم خیلی باهاش رفیق شدم به منم میگفت خانودمو ول نمیکنم به تو بچسبم ولی 2 ساله ولشون کرده. مردای وابسته به خانواده واثعا مصیبتن چند سالتونه

اصلا هیچ جا نرو بشین تو خونت 

چه شوهر پفیوزی داری خدایی ببخشی خیلی گوهه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
حالا کو تا عید... خدا بزرگه... سعی این چند وقته بگیریش تو مشتت تا دوباره فیلش یاد هندستون نکنه

خاهرررر کلا یه تصمبمم داره و مطمئنم دیگ خونه ای در کار نیست یا باید بریم سرخونه پرستارشون بشیم یا هم باید جدا شم 

راستی یادم رفت بگم ه  بار مادرشوهرم میگفت شما مفت خورید در حالی ک صفرررر تا صددد خرجشون پای شوهرم بود

عزیزم شما فقط مشکلتون خونه هس اونم نباد زور کنی بای اروم بهش بفهمونی ب مرور مث موم تو دستت الان فهمیدی با عصبانیت کار ب جایی نمیرسه . اون حرفارو هم از شدت عصبانیت و ناراحتی گفته . دنبال راه حل باش 

اصلا خونه پدرتم نرو بگو نه خونه بابای من نه بابای تو 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
همه مشکلات به خاطر شوهرت بوده عین زندگی من ولی شوهر من بالاخره یه جا فهمید من خیلی صبر کردم خیلی سکو ...

تروخدا چیکار کردی؟ 

اصلا هیچ جا نرو بشین تو خونت چه شوهر پفیوزی داری خدایی ببخشی خیلی گوهه

کجا بمونم عید دوتایی میریم دیگ چون باید برم خانوادمم ببینم 

خاهرررر کلا یه تصمبمم داره و مطمئنم دیگ خونه ای در کار نیست یا باید بریم سرخونه پرستارشون بشیم یا هم ...

من نمیدونم ولی این احتمال کجود نداره که توی عصبانیت ی حرفی زده باشه؟

به هر حال شما بچه دارین جداییتون به همین آسونی نیست

شوهرت اگه انقدر وابسته خانوادش بود که اصلا چرا ازدواج کرد؟ میتونین برین مشاوره؟

کجا بمونم عید دوتایی میریم دیگ چون باید برم خانوادمم ببینم

الان کجا زندگی میکنی همون جا بمون 

عزیزم شما فقط مشکلتون خونه هس اونم نباد زور کنی بای اروم بهش بفهمونی ب مرور مث موم تو دستت الان فهمی ...

عزیزم بخدا من میگم تا دوسالم خونه نساختی مشکلی نیست

فقط رفتن سرخونه رو نکنه

ولی اون میگ عید رفتیم دیگ نمیاییم بندر میمونیم پیش پدر مادرم ک تنهان و فلان

اون نمیگه خونه نمیسازم یا دیر میسازم نههه میگ میریم پیششون میگ خونه میخایی چیکار خونه بابام هیا

اسی شوهرت وابستس به خانواده لطفاً دیگه ازش بیشتر بچه دار نشو این خودش هنوز بند نافش وصله

اره وابستس 

دندونشو ب زمین باباش تیز کرده ک اونم باباش گفته بد من بین همه بچه ها تقسیم میشه