2777
2789

شما برای ثبت نام کنکور تاریخ اخذ دیپلم رو چی زدی؟

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر درس رو یکبار میتونی شرکت کنی . مثلا اگه پارسال ریاضی دوازدهم رو شرکت کردی  امسال دیگه نمیتونی  دوباره شرکت کنی .

ولی بقیه درس هایی که شرکت نکردی  رو امسال میتونی ثبت نام کنی. یا اگه پارسال ثبت نام  کردی ولی سر امتحان نرفتی هم عیب نداره میتونی امسال دوباره شرکت کنی.

بعد اینکه امتحانات ترمیم میوفته برای خرداد و تیر. که ثبتنامش احتمالا از فروردین به بعد شروع بشه مثل پارسال . به هر حال شما اخبار رو دنبال کن شاید زودتر شروع شد ثبت نامش

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

میشه ی کم درباره ترمیم توضیح بدی من نظام قدیدمم میخام کنکور بدم سال دیگه

شما چون نظام قدیم هستی  باید تمام دروس یازدهم و تمام دروس دوازدهم رو بری ترمیم شرکت کنی .  اگه یک درس رو حتا شرکت نکنی نمره اون درس صفر میشه .

که امتحاناتش مثل امتحان ترم هست ولی تصیح کردنش سخت تر هست چون با کامپیوتر تصیح میشع و کامپیوتر فقط کلمات اصلی رو نمره میده و اگه شما پنج خط هم نوشته باشی  ولی عین کتاب و کلمات اصلی رو ننوشته باشی نمره ای نمیگیری .

بعد در کنارش باید کنکور رو هم شرکت کنید . اینم در نظر داشته باشید که اگه سال دیگه که 1404هست ترمیم کنی  و کنکور هم بدی  ولی قبول نشی  و پشت بمونی .

اگه باز خواستی 1405 کنکور بدی باید پایه دهم رو هم تمام دروسش رو امتحان بدی  .

نه من فرصت دارم چون بار اولم هستش

خب دیگه زمان ثبت نام ترمیم یا زمستون امسال هست یا سال دیگه فروردین و اردیبهشت. 

شما اخبارو دنبال کن .

ولی اگه میخوای کنکور اردیبهشت رو شرکت کنی تاریخ ثبت نام کنکور اردیبهشت الان هست و تا 1دی وقت داری